Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miert nem porgeti be az...

Attila45kagya kérdése:

Miert nem porgeti be az onindito a motort?

Figyelt kérdés
Ford Focus 1,6-os,benzines,2004-es Mk1 rol van szo.Egyszer csak leallt a motor menet kozben es azota az onindito tekerne de nem roffen.A vezermuszij jo,inditaskor forog az alternatores a klima kompresszor,de olyan visitos a hangja az oninditonak.Mar atvizsgaltam,szejjelszedtem de megis mitha csuszna valami amikor kellene adja az erot.Segitsen valaki aki mar jart igy!Kozben mar csereltem gyujtotrafot es gyertya kabeleket.

2017. jún. 26. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Teljesen fölösleges vaktában cserélgetni bármit is. Be kell határolni a hibát, diagnosztizálni.

Tippelgetni lehet, de minek.

2017. jún. 26. 21:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Sokszor nagyon egyszerű a probléma okát megtalálni, nem kell egyszerre a fél autót kicserélni. Gyújtást ráteszed: elkezd búgni a benzin szivattyú? Ha nem, akkor ott a hiba...
2017. jún. 27. 06:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Olyan mintha nem volna benne gyertya,illetve kompresszió ugye?

Nyugodj meg,csak elszakadt a vezérműszíj.

2017. jún. 27. 09:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg megnyugodhat, ha a vezérlés szakadt el...
2017. jún. 27. 17:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Kicsit idonizåltam mert a szijat élböl kizárta...
2017. jún. 27. 19:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszokat,ha megcsinalom akkor majd megosztom az eredmenyt mindenkivel.
2017. jún. 27. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!