Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kisteherautót (3,5t alattit)...

Kisteherautót (3,5t alattit) szeretnék bérelni. Eddig csak személyautót vezettem, mire kell figyelnem egy ilyen teherautó esetében, mennyiben más, mint egy személyautó?

Figyelt kérdés
2017. jún. 25. 16:14
 1/5 A kérdező kommentje:

Zárt furgonról lenne szó. Egyetlen furcsaság tűnt fel nekem, hogy a váltó így fest:

R 1 3 5

2 4

2017. jún. 25. 16:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Transporter?

Amúgy személyautókban is van ilyen váltó.

Egyébként meg már rengetegszer ki lett tárgyalva.

Talán épp ezen a héten kérdezték meg ugyanezt.

Nagy vonalakban: A mai furgonok már szinte semmiben nem különböznek a személyautóktól,

- tolatni kicsit más vele, a középső tükör kevésbé használható

- jobban látsz, mert magasabban ülsz

- mélygarázsban, meg ilyen helyeken figyelni kell, hogy elfér-e.

Kb. ennyi, nem nagy cucc.

2017. jún. 25. 17:31
 3/5 A kérdező kommentje:
És mennyire kell figyelni a kanyarodáskor? Sokkal nagyobb ívben kell fordulni, mint egy személyautóval?
2017. jún. 25. 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Ahogy az előző mondja. Úton gyakorlatilag semmi különbség, kis helyen forgolódásnál más, mert az autó hosszához képes kicsit máshol vannak a kerekek.

Élvezni fogod, hogy mennyivel egyszerűbb szűk helyen manőverezni, mint egy személyautóval, mert sokkal többet mutatnak az oldalsó tükrök.

Magasságra odafigyelni!!!, én egy pár hete hasonló szituációban ügyesen letolattam egy ereszcsatornát. Láttam a tükörben, de gondoltam úgyis fönn van jó magasan, elmegyek alatta. Hát nem...

2017. jún. 25. 18:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Magasság és fordulás! Köszönöm a válaszokat.
2017. jún. 27. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!