Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw e46 320d vagy más?

Bmw e46 320d vagy más?

Figyelt kérdés

Autót szeretnék venni,igazából az e90-et de arról mindenki lebeszél,így lett az e46,

Melyik az az ár kategória,ahol már vehető?

Miért jobb mondjuk az e 46,mint esetleg pár évvel fiatalabb,opel,suzuki,hasonlók.

Inkább vennétek egy 2008-as 90le-s autót vagy egy 2004-es 150-le-set?

Az e46 jobb,mint fiatalabb,de nem prémium márkájú autók?

Egy régebbi prémium,ha jó állapotban van,jobb befektetés,mint egy újabb nem premium márkájú kocsi?

2017. jún. 25. 10:13
 1/10 anonim ***** válasza:
A prémium autónak az ára a prémium nem a minősége
2017. jún. 25. 10:19
 2/10 anonim ***** válasza:

Azért jobb az E46 mert a tesco parkolóban,jobban mutat a béjemfé ,mint a toyota.

És a lepusztult gettókban az afrikai gyökerekkel rendelkező lakatos szkárlet "nekem sávóóó kell nem valami csicska kőműves lelenc gyász" ,és befogsz jönni neki.

Szerintem kb itt ki is merült .

Találsz már E46-ot 1 millióba,tény.

Osztrákból és németből behozott sem olcsóbb...

De itt Mo.-n is 10-ből 9 onnan lett behozva,2002-ben láttam amikor kint voltam dolgozni münchenben ,a 1.5 éves bömbit már megkezdte a rozsda.

hiddel ,mind el van rohadva,ami meg nincs az a 2 millió és felette...De ha ezt választod a kasztni oké,dupla áron (vagy csak rádsózták,gyorsabb alvázvédőzni a rozsdás cuccot,mint rendesen kilakatolni,és olcsóbb,neppertrükk!) akkor már csak jó kis bömbi gépről beszélünk,ami kb az e36-tól (az még nem) 46-90 és egyéb "lehet meglehetne csinálni egyszerűen megbízhatónak és olcsónak,de ne csináljuk meg 3x annyi cuccból ,legyen megbízhatatlan,összetett drágán javíttatható,fenntartható".

Ez ilyen sajnos.Főleg a dízel..

A benzin még hagyján.6 hengeres sor szívó motor.

2017. jún. 25. 10:22
 3/10 anonim ***** válasza:

"Egy régebbi prémium,ha jó állapotban van,jobb befektetés,mint egy újabb nem premium márkájú kocsi?"

Jobb, de befektetésnél nem kismotoros népautót kell nézni hanem M3at (vagy 25i től felfele) aminek az ára már a 20e eurót is túllépte és olcsóbb már nem is lesz.

2017. jún. 25. 11:09
 4/10 A kérdező kommentje:
És m3-al mit csinálok a hétköznapokban?! Nehogy már 400 lóerővel menjek vásárolni nyaljam ki neki! Meg nem fogok 180 éves kocsira 20 millios teljesitmény adót fizetni..
2017. jún. 25. 11:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Még egy 118-as bmw is ideálisabb a mindennapokra mint az m3 és még azt is töbre tartom mint egy 2008-as nem prémiumot.
2017. jún. 25. 11:28
 6/10 anonim ***** válasza:

Itt már ki lett tárgyalva tegnap az E46 téma

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__86..

Egyáltalán nem befektetés. Folyamatosan csökkenni fog az értéke.

Kivéve ha egy nagyon szép keveset használt példányt veszel meg ami drága és elteszed 20 évre. De ugye 2 ilyen E46 közül (egy olcsó roncs és egy drága de szép példány közül) majdnem mindenki az olcsó roncsot fogja megvenni - ezekből van sok külföldről behozva - és nem a szép 5000 eurós ártól kezdődő példányokat. A szép alatt nem azt kell érteni hogy csillog a friss polírozástól a karosszéria.

Ha befektetésnek szeretnél autót vásárolni akkor egy már most 30+ éveset kell venned ami kifogástalan állapotban van. Vagy nincs jó állapotban de felújíttatod milliókért. +10 év és a 40 éves gépet eladhatod drágán oldtimerként.

Ha egy nem "180" éves magas költségű autót keresel - mint írod - akkor nem értem hogy miért kerülhetett egyáltalán szóba egy BMW? Már az átlagosabb menetteljesítményű BMW-re is elég magas lesz az adó és a biztosítás.

"Még egy 118-as bmw is ideálisabb a mindennapokra mint az m3 és még azt is töbre tartom mint egy 2008-as nem prémiumot."

Valaki így gondolja valaki nem. Nem azt mondom hogy mindenképpen rongyrázás egy korábbi BMW-t venni (E46 és E90) de hogy nem jó befektetés az biztos.

Ha mindenképpen BMW-t akarsz akkor már vegyél egy 1-es szériás 118-ast mint írtad mert ezek tartják a legjobban az értéküket mivel az 1-es BMW-ből hozzák a legkevesebb roncsot külföldről és ezért nincs ami úgy lenyomja az árukat mint a 3-as BMW-k esetében. Egy 1-es BMW-t éri meg megvenni a legjobban - ha lehet egyáltalán egy kocsira a megéri szót használni.

2017. jún. 25. 12:33
 7/10 A kérdező kommentje:

Én nem befektetésre akarok kocsit. Pontosabban ezalatt azt értem,hogy sokan vesznek mondjuk egy 2010-es 3-as Bmw-t,mint mondjuk egy 2017-es Wolkswagent..

Itt én ez alatt azt értem hogy vennék egy e46-ot mondjuk egy opel asta h helyett vagy suzuki swift helyett.

1,5 millio körül nézegettem viszont 2 millió felett nem adnék e46-ra akkor kipotolom e90-re vagy akkor veszek 2 millióért újabb,de em prémiumot.

Egy " átlagos" ami a hétköznapokban is megfelel mint egy 320d akár ilyesmi kocsit keresek. Nem kell nekem 400 lóerő,mert mit kezdjek vele?! Most egy városi használat során ha az ember 50-el mehet mit kezdjen 400 lóerővel?!

Azért feleslegesen nem fizetek többet,hogy ott legyen 400 loerő és abból csak 120-at használok ki.

Sokan tévedésben élnek és 1000 lóerős kocsi kell,csak nem tudom hova?!

Nálam az nem éri meg hogy fizessek arra mondjuk havi 300 at és ahelyett egy opel insigniával olcsobban ellennék,ami újabb!

Most ha az e46-ot nézem kicsit újabb autókhoz,akkor nyilván nem sokkal lesz az drágább és az még elfogadható számomra.

2017. jún. 25. 12:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Jó de már nem arról volt szó hogy egy 1-es BMW lenne a legjobb (120d)? Azok között könnyebb megkíméltet is találni.
2017. jún. 25. 13:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne aggódj,a bömösnél a teljesítményadó,a fogyasztás lesz a legolcsóbb :)
2017. jún. 25. 14:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Vegyél inkább benzinest (i betűre végződik). A 320d-nél szerintem még egy 318i is jobb fenntartás és megbízhatóság szempontból. Ami a bmw-nél jobb, a vezetési élmény. Csak próbáld ki és menj vele. Teljesen máshogy viselkedik és érzetre is másmilyen, mint egy átlagosabb.
2017. jún. 28. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!