Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vissza kell vasarolnom az...

Vissza kell vasarolnom az autot amit eladtam mert nem irtuk bele az adasvetelibe a hibakat?

Figyelt kérdés
Vissza kell vasarolnom az autot amit eladtam mert nem irtuk bele az adasvetelibe a hibakat. Ez rendben is van megertem viszont aki megvette koltott ra koteles vagyok azt is visszafizetni amit o rakoltott?

#vásárlás #jog #jármű #adásvételi visszal
2017. jún. 25. 07:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Hogy te mekkora balfa@ vagy!
2017. jún. 25. 07:47
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Mik azok a hibák és mire költött?
2017. jún. 25. 08:16
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, de mikor én vettem az autómat, nekem sem sorolták fel az adásvételiben a hibákat. Egyik sem hatalmas dolog volt. Volt amiről tudtam mert egyértelmű volt és volt olyan is, nem is egy, amiről csak pár hét után jött a "meglepi". De eszembe nem jutott volna emiatt visszaadni és visszakövetelni a pénzemet. Használt autó, valamilyen szinten ez ezzel jár. Már csak azért is, hogy az adásvételi sablonszövegében benne volt, hogy a vevő megtekintette, kipróbálta az autót, meggyőződött a hibáiról, jelen állapotában veszi meg.
2017. jún. 25. 08:26
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Van az adásvételiben egy sor: az eladó tájékoztatta a vevőt a tragacs hibáiról. Ezt mind a ketten aláírtátok úgyhogy tudott minden hibáról. Hacsak nem életveszélyes az autó nem kell visszavenned. Ezért lutri a használtautó lehet hogy az ember a gatyáját is ráköltheti.
2017. jún. 25. 08:44
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Lófaszt. Kipróbálta, átnézte, megvette.

Használja egészséggel, innentől ő tartja karban. Ha garanciát akar vegyen újat, vagy garis használtat márkakereskedésből.

2017. jún. 25. 08:46
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagy balek vagy, ha visszavásárolod, ráadásul még te fizeted a javításokat is.

sumákság van a dologban. menjen bíróságra, el fogja bukni.

Ha megérted, akkor viszont sáros lehetsz..

2017. jún. 25. 09:20
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Fenét kell visszaadnod... Kipróbálta, megvizsgálta és megvette tőled az autót JELEN állapotában.
2017. jún. 25. 09:38
 8/17 anonim ***** válasza:

Ráköltött, AHA!

Át akar verni.

Én is majd felsorolom az eladónak, hogy cseréltem vezérlést meg olajat... :-)

2017. jún. 25. 11:31
 9/17 anonim ***** válasza:
Gondolom cigó, hogy tezsvir mégse kell, de rendbe raktam....
2017. jún. 25. 11:41
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Mikor történt az adásvétel? Mikor jelezte, h gond van? Miket költött rá?
2017. jún. 25. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!