Vissza kell vasarolnom az autot amit eladtam mert nem irtuk bele az adasvetelibe a hibakat?
Figyelt kérdés
Vissza kell vasarolnom az autot amit eladtam mert nem irtuk bele az adasvetelibe a hibakat. Ez rendben is van megertem viszont aki megvette koltott ra koteles vagyok azt is visszafizetni amit o rakoltott?2017. jún. 25. 07:07
2/17 anonim válasza:
Mik azok a hibák és mire költött?
3/17 anonim válasza:
Hát nem tudom, de mikor én vettem az autómat, nekem sem sorolták fel az adásvételiben a hibákat. Egyik sem hatalmas dolog volt. Volt amiről tudtam mert egyértelmű volt és volt olyan is, nem is egy, amiről csak pár hét után jött a "meglepi". De eszembe nem jutott volna emiatt visszaadni és visszakövetelni a pénzemet. Használt autó, valamilyen szinten ez ezzel jár. Már csak azért is, hogy az adásvételi sablonszövegében benne volt, hogy a vevő megtekintette, kipróbálta az autót, meggyőződött a hibáiról, jelen állapotában veszi meg.
4/17 anonim válasza:
Van az adásvételiben egy sor: az eladó tájékoztatta a vevőt a tragacs hibáiról. Ezt mind a ketten aláírtátok úgyhogy tudott minden hibáról. Hacsak nem életveszélyes az autó nem kell visszavenned. Ezért lutri a használtautó lehet hogy az ember a gatyáját is ráköltheti.
5/17 anonim válasza:
Lófaszt. Kipróbálta, átnézte, megvette.
Használja egészséggel, innentől ő tartja karban. Ha garanciát akar vegyen újat, vagy garis használtat márkakereskedésből.
6/17 anonim válasza:
Nagy balek vagy, ha visszavásárolod, ráadásul még te fizeted a javításokat is.
sumákság van a dologban. menjen bíróságra, el fogja bukni.
Ha megérted, akkor viszont sáros lehetsz..
7/17 anonim válasza:
Fenét kell visszaadnod... Kipróbálta, megvizsgálta és megvette tőled az autót JELEN állapotában.
8/17 anonim válasza:
Ráköltött, AHA!
Át akar verni.
Én is majd felsorolom az eladónak, hogy cseréltem vezérlést meg olajat... :-)
9/17 anonim válasza:
Gondolom cigó, hogy tezsvir mégse kell, de rendbe raktam....
10/17 anonim válasza:
Mikor történt az adásvétel? Mikor jelezte, h gond van? Miket költött rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!