Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault Mégan II?

Renault Mégan II?

Figyelt kérdés

Hali!

Az a helyzet hogy lehetséges hogy kapnánk egy a fent megnevezett autótípust (1.5 DcI Grandtour),amiben vitába szálltam az apámmal hogy megéri-e megtartani,vagy eladjuk.

Én azt mondom hogy megéri,apám azt hogy túl sok lenne a fenntartása,ezért venne valami olcsóbbat (Corsa D/C).Ő személy szerint nem használná sokat (napi 9Km),ellenben én járnám az országot különböző rendezvények miatt. (Ja,majd elfelejtettem,én friss jogsival szóval úgy nézzétek!)

Röviden:Átlagban mennyi a fenntartási összege,érdemes-e lecserélni másra?

Trollok és mániákus franciaautó gyülölők kérem kerüljenek!

2017. jún. 24. 20:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Az 1.5 DCi motort nemrég megvette a Mercedes a franciáktól, jó kis motor az!

A fenntartása pont annyi mint a kis Corsának, olajcsere 15 ezrenként, rendes karbantartás és megy szépen. A harmadik Megane-omat pusztítom, bár ez még eggyel korábbi kiadás, most van benne 250 ezer.

Akinek nem volt, az majd mondogatja az elektromos hibákat, de nincs velük több gond mint mással. Csak első izzót ne akarj cserélni benne, mert attól elsírod magad, amikor a sárvédőben vakon nyúlkálsz...

:D

2017. jún. 25. 02:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen,én is valahogy így gondolkodtam.De persze -szokás szerint- nem árt elvinni egy állapotfelmérésre.
2017. jún. 25. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!