Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ilyen autó létezhet ilyen...

Ilyen autó létezhet ilyen felszereltséggel?

Figyelt kérdés

[link]

Valahogy nekem ennyiért ilyen autóba sok ez az extra. Mondjuk gps-t nehezen tudok elképzelni. Meg tempomat sem értem hogyan kerülhetne ilyen autóba. Lehet csak én vagyok hozzá nem értő, de nekem annyira nem tűnik valósnak ez a felszereltség.

2017. jún. 23. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem viccből irta ki a felszereltséget. Ebben nemhogy ASR, meg GPS, klima se, még villanyablak sincs benne, nemhogy fedélzeti komputer.
2017. jún. 23. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:

97.000 Ft-ért tényleg sok. Igaz, hogy a magyar autópiacon Daewoo Ticonak lenni nem egyszerű, de ennyire azért nem rossz a helyzet.

Viszont maguk az extrák önmagában nem elképzelhetetlenek. Az utángyártásra szakosodott cégek ma már csodákat tudnak. Ha két DIN szabványú fészek van a középkonzolon, abba már sokféle utólagos csodát be lehet faragni, akár GPS-t is. Az utólagos tempomat is megoldható, akár olyan autókon is, amelyeken soha nem is volt. A kulcsnélküli indítás és a központi zár is megoldható utólag és mióta széles körben elterjedtek a villanymotoros szervós kormányoszlopok, a szervókormány is kb. bármibe beépíthető, amibe csak szeretnék (néha ehhez a generátor cseréje sem árt, de az is megoldható). Viszont az ABS-en kívül a többi "hárombetűst" nem kell elhinni. Az ABS-ben sem vagyok biztos a Tico esetén, de ASR-ről és ESP-ről szó sem volt, utólag pedig nem beépíthetőek. A légzsákokra sem érdemes komolyabb összegben fogadni: lehet, hogy az utolsó kivitelekbe sikerült a vezetőnek beerőlködni egyet (ennyire azért nem ismerem a típus sztoriját), de oldallégzsákra már biztos, hogy nem tellett a fejlesztési keretből.

2017. jún. 23. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Kedves 2. nézd már meg a képeket!

Elektromos ablak, és közben látszik a tekerő elöl-hátul.

Kulcs nélküli indítás, miközben ott fityeg a kulcs a gyújtáskapcsolóban?

Cd-s autórádió, amikor kazettás van a képen?

Centrálzár és szervokormány pedig szerintem sose volt ezekben. Na jó központi zár nem nagy dolog utólag, de akkor hová tűnt a távirányító a kulcscsomóról?

:D

Szerintem a nepper egyszerűen hülye, vagy épp okos mert sokan beállítják az extrákat és így mindenkinek beadja a kereső ezt a roncsot!

2017. jún. 23. 22:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén, amint megláttam az ASR-t és ESP-t, a nilyvánvaló hülyeségtől kiakadva arra már nem vettem a fáradságot, hogy alaposan végignézzem a felszereltséget. Inkább csak próbáltam azt bemutatni, hogy sok olyan extra van, ami akár gyárilag sem volt elérhető, de ma már utólag is megvalósítható.
2017. jún. 23. 22:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Akármilyen autó is létezhet bármilyen felszereltséggel. Aztán lehet hogy más máshogy gondolja. A lényeg hogy mindig gondolkozzunk. Te gondolkozol. S ez jó.
2017. jún. 23. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!