Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megeri uj autot venni? Toyota...

Megeri uj autot venni? Toyota Yaris,2.7millio

Figyelt kérdés
alapfelszereltseg, kis motor, benzines
2017. jún. 22. 17:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Toyotából igen!
2017. jún. 22. 19:30
 2/10 anonim ***** válasza:
+
2017. jún. 22. 19:49
 3/10 anonim ***** válasza:
kamu, ennyiért nincs ilyen autó
2017. jún. 22. 22:40
 4/10 A kérdező kommentje:

de van, ujsagban lattam meg

alapfelszereltseg 3 ajtos

szerintem jo

2017. jún. 23. 09:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Klima nélküli kocsit ne vegyél. A mai szinvonalnak megfelelő Yarisok min. 1 millióval drágábbak ennél.
2017. jún. 23. 23:12
 6/10 A kérdező kommentje:

klima nelkul ne

minek az?

telen nem kell, nyaron nem hasznalom mert 1. noveli a fogyasztast 2. az ablakokat is le lehet huzni

2017. jún. 24. 09:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Az rendben , hogy neked nem kell klíma viszont, ha később el akarod adni akkor nehezebb lesz a dolgod vagy csak olcsón fog elmenni. Persze, ha 20 évre tervezel vele akkor nem szóltam semmit. Gyanitom ennyiért kp-re nem kapsz , mert a használtauto.hu-n az ár 2,99 millió és csak bizonyos le nem irt feltételek (lizing, hitel, nevetséges árú használtautó beszámítás vagy bármi más) teljesülése esetén 2,69 millió az ár. 3 millió körül vannak más értékelhető ajánlatok is a piacon, nézz körül.
2017. jún. 24. 19:26
 8/10 A kérdező kommentje:
valoban ennyi az ara klima es mindenfele extra nelkul
2017. jún. 25. 09:56
 9/10 anonim ***** válasza:

[link]

inkább tegyél hozzá még 1 kicsit, ennyiért kapsz 1 éves keveset futott nagyobb motors jóval extrásabb autót.

2017. jún. 25. 12:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Az ajánlott autót gyanítom külföldről hozták be. Ebben a szegmenseben mindegyik autó újonnan drágább kint , mint itthon és ez elgondolkodtató, hogy miért tudják itt ennyiért haszonnal kínálni. Mielőtt megveszel bármi hsználtat nézesd át egy szervizben, ne sajnáld rá a 10-15000-et. Az előbbi hirdetési oldalon van olyan, hogy bővített kereső és olyanokra is szűrhetsz, hogy sérülésmentes , Magyarországon újonnan üzembe helyezett. Nem sok ajánlatot fogsz találni, ha nem sürgős a vétel akkor lehet szerencséd. Én tavaly 1 éves kis kategóriás autót akartam venni, de hónapokig nem találtam semmit, max. 10%-al voltak csak olcsóbbak , mint az újak.
2017. jún. 25. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!