Egy Renault Clio Campus illetve sima Clio 2005-2007-es evjarattal es 250 000 kilometerrel mennyire lehet jo vetel?
Szia,
dízel, vagy benzin?
2007 campus-om van és egy 2005 régebbi kasznis méregzsákom, mind a 2 dízel,
a benzinessel, jobban járnál,kevesebbet kell rákölteni mint a dízelre.
tapasztaltból mondom, a 2007: 244.895,minden szűzmária ki lett rajta cserélve, és jó! :D
a 2005: 312.000 km van benne, az utóbbit napi szinten használom. Én odafigyelek rá, normális üzemanyagot és olajat rakok bele, ja igen és a szerelő!!!! egy ilyen típushoz elengedhetetlen a jó szerelő.
2 éve a 2005-re költöttem 300.000-ft- de így tudom, hogy rendben az autóm, Rs-kasznim van, gyári xenon, voltak problémák az elektronikájával, porlasztóval, futómű, de ilyen utakon nem is csodálkozom, hogy egyhamar szét csapta :D...
ne jöjjenek azzal, hogy a francia autóknak mennyire rossz az elektronikájuk, az Audi német!!! 2 éves RS6-Audi! folyamatosa ajtóvilágítás, hátsólámpa, sorolhatnám mi a problémái... onnan tudom, hogy elektromos szervizes egy nagyon kedves barátom, és Ő mondogatott róla ezt is azt is...
röviden: ne félj tőle, minden autóra költeni kell, ha nincs rendesen szervizelve :)
Az 1.2-es motor nem olyan takarékos, érdemesebb legalább az 1.4-es venni.
Igaz én nem Clio-t hanem Megane-okat hajtok már évek óta K4-es motorokkal. Csak 1.6-osokat veszek, és a legutóbbiban is 350 ezer volt motor megbontás nélkül, mikor eladtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!