Miért vilog az izitás jelzö lámpa fojamatosan?
Akkor "azegyik barátod" vigye el szervízbe, mert ő alatta mwent tönkre, vagy elkárolod, mert Te adtad kölcsön neki.
A dízel autókat nem szabad nagyon pörgetni magas fordulaton, mert nem szereti, illetve magas fordulaton nincs már bennük erő.... Biztos vagyok benne, hogy benzines autókat ismerő "barátod" huzatta meg...
Vidd el szerelőhöz, a számlát meg nyújtsd be a haverodnak!
Szinte biztos voltam benne, hogy Audi, amikor rá sem klikkeltem a kérdésre. Ugyanis ez az Audinál a vészüzemmódot jelenti az Audinál. Basszus, nem érzed, hogy le van gyengülve a motor? (biztos vagyok benne, hogy nem tudja a 180 lóerőt). Ennek különböző okai lehetnek, egy normális szerelőhöz kell elvinni, nem olyanhoz, aki meg se nézi, hogy mit jelent ez a villogó lámpa, és egyből cserél 6 izzitógyertyát.
Ja és egy 2-esben kihúzatástól nem megy tönkre az autó, csak már biztos valamilyen alkatrész ettől beadta a törölközőt. Rövid időn belül úgyis előjött volna ez a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!