Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen 50 cc motrot vegyek?

Milyen 50 cc motrot vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. El szeretnék kezdeni motorozni, de még nem ültem rajta még utasként sem. Milyen motrol ajánlotok tanulós motornak? B kat megvan, de fokozatosan le szeretnem tenni az A kategoriakat is.

Fontos, hogy ne legyen vele sok gond, mivel nem értek hozzá. Robogó kizárva, a sportosabb vonal vonz. A munkahely 7 km oda vissza. Ár kat. 100-200 ft között. Minden tippet, velemynt meghallgatok!

2017. jún. 20. 22:35
 1/6 anonim ***** válasza:

MOTROT ne vegyél, csak MOTORT.

Én 50-es supermotot ajánlok kezdésnek. Pl. Derbi Senda, Aprilia sx 50 és társai.

2017. jún. 20. 22:59
 2/6 anonim ***** válasza:

A motrot elég sok helyen így mondják.

A híradósokat sem cseszi le senki a kőrut meg a pósta kiejtésért, pedig legalább anynira helytelen.

Most komolyan, B jogsival mégis milyen sportosra vágysz? :D

B jogsihoz ott a 2T robogó, majd ha megvan az A kategória, akkor vegyél motort.

2017. jún. 21. 09:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem. Azert szeretnek motort/motrot :D hogy ha meglesz az A kat akkor mar valamilyen szinten tudjam mi merre hany meter. Viszont robogobol is mondhattok akkor!
2017. jún. 21. 20:01
 4/6 anonim ***** válasza:
italjet scooter talán vagy simson s50 kezdésnek,olcsók simsont egyszerű javítani, alapnak viszont egyértelműen babetta 50.000 alatt lehet kapni
2017. jún. 21. 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:
ROMET PONY!
2017. jún. 21. 20:59
 6/6 anonim válasza:

2 üteműt nem vennék ha nem értesz hozzá.

Esetleg egy JÓ simsont 100 ért már olyat kapsz amihez sokáig nem kell nyúlni.

Vagy marad a robogó...

2017. jún. 23. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!