Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha leteszem a kresz vizsgát,...

Ha leteszem a kresz vizsgát, utánna egyből el kell kezdenem vezetni, vagy el lehet később is kezdeni?

Figyelt kérdés
2017. jún. 17. 15:30
 1/10 anonim ***** válasza:
El lehet kezdeni később is, de a kresz vizsgától számítva két éven belül sikeres forgalmi vizsgád kell tenned, különben semmissé válik a kresz vizsgád és azt is kezdheted elölről!
2017. jún. 17. 15:32
 2/10 anonim ***** válasza:

Ilyenkor annyira be vannak telve az oktatók, hogy minimum 1-2 hónapot várni kell mire sorra kerülsz.

Célszerű egyébként, ha egyszerre több időpontot beszéltek meg, hogy 2 alkalom közt ne teljen el 2-3 hét.

Ha nem néztél ki oktatót, akkor a központi irodában kérdezd meg, hogy kit ajánlanának.

2017. jún. 17. 15:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha akarnál sem tudnál azonnal elkezdeni vezetni, mindenhol túlterheltek, 2-6 hónap az átlagos várakozási idő. Egyébként úgy van, ahogy a Kedves 1. Válaszadó írta.
2017. jún. 17. 15:35
 4/10 anonim ***** válasza:

"különben semmissé válik a kresz vizsgád és azt is kezdheted elölről!"

Mármint az egész tanfolyamot kezdheted elölről

2017. jún. 17. 15:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem kell általánosítani, hogy mindenhol túlterheltek.

Többek között emiatt nem mentem nagy iskolához.

Meg persze az ár miatt sem, mert ők jóval drágábbak.

Kis iskolánál azonnal el lehet kezdeni vezetni, nem kell hónapokat várni.

2017. jún. 17. 15:57
 6/10 anonim ***** válasza:

Oktatófüggő ki mennyire leterhelt.

Ha nem akarsz azonnal elkezdeni vezetni,akkor is erdemes keresned egy oktatot,es idopontot egyeztetni vele elore.

2017. jún. 17. 16:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszöntem!
2017. jún. 17. 16:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem minden esetben igaz, hogy több hónapokat kell várni. Én szerdán vizsgáztam kreszből és már jövőhét keddre mehetek is vezetni.És nem vidéken hanem Budapesten.
2017. jún. 18. 13:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves 5!

Kis iskolába jelentkeztem, kis városban lakunk. Én 2 hónapot vártam, mert sürgős lett volna, de a többi tanuló 4-6 hónapot is várt. Oktató váltás 2 bukott forgalmi után, kis pihenő (pénzgyűjtés a folytatáshoz). Jelenleg ott tartok, hogy október óta nem vezettem, április óta hitegetnek, hogy "ekkor, akkor" és a kartonom még mindig az iskola vezetőnél van.

Nem vagyok kisegítve a kis iskolával, pedig oktató van annyi, mint egy nagyobb iskolánál, de így is tömve vannak.

2017. jún. 18. 13:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát ez bukta, mondjuk nekem első dolgom volt erre rákérdezni, mikor iskolát kerestem.

Elsődlegesen az ár döntött, aztán ami versenyben maradt, azokat felhívtam, és igenis megkérdeztem, hogy mennyire leterheltek az oktatók.

Nekem is van olyan ismerősöm, aki feliratkozott várólistára egy oktatóhoz.

Hát én nem 1-2 év alatt akarok jogsit szerezni.

És ennél a kis iskolánál is van több átjelentkező, Debrecenről van szó, van olyan, aki most jött át, mert 2 éve vár arra, hogy vezethessen... na én biztos nem hagynám magam.

Csak nagyon aljas módon oldják meg, kizárólagos szerződést íratnak alá, hogy ne mehess át máshova.

2017. jún. 18. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!