2005-ös mazda 6-ot megyünk holnap szemügyre venni.2. 0 diesellel van az autó. Van valami tapasztalat ennek a típusnak esetleges betegségeiről? Ez egy 121 lovas változat. Rozsda gyakoribb helyei, motorbetegség? Bármi más?
2.0d mazdát épeszű ember nem vesz, rozsda az viszont nagyon érinti ezt a modellt, leginkább hátsó sárvédő, küszöb, meg úgy mindenhol.
"Bármi más?" Ebből benzinest nézz, ha jót akarsz.
Legalább leszokik az öreg a dieselrol. Denso fuvokak nem javithatoak, 3-400e Ft a szett de a szakszerű csere a kocsi mostani ára :))
Egyszer mindenkinek meg kell szivnia
Csupa tipikus válasz. Egy-egy írásnak elmegy ehhez is hozzá lett szólva, de senki nem fejti ki bővebben a véleményét. Régebben gyakran jártam erre a fórumra, láttam sok értelmes, megindokolt választ. Hát ezek elég távol vannak azoktól. A DPF-ről olvastam én is, de azt nem tartom kifizethetetlen hibának. Denso fúvókákról nem olvastam még, arról jobb lett volna ha többet ír a kedves válaszoló. Oké hogy drága, de mennyi a vélhető élettartama? Ez azért egy elég fontos infó lenne. A turbó is drága, régen mindenkit ezzel riogattak, de ma már a legtöbb tulaj tudja hogy 3-400 000-et minimum kibír ha teszem azt az olaj rendesen van cserélve, meg egy-két alapvető dolog be van tartva az üztemeltetésben. Hozzátenném hogy az "öreget" már ne akarjuk leszoktatni a dieselről. KB 50 éve közlekedik ilyen üzemű autókkal, látott már pár dolgot. De egy számára ismeretlen típusnak nem tudhatjuk hogy vannak-e komolyabb gondjai. Azért lenne ez a kérdés.
A rolleros válaszadótól is várnék (ha lehet) bővebb infót ha már vette a fáradságot és hozzászolt a kérdésemhez. Mert hogy sok eladó van a dieselből az nem jelenti azt hogy szar is valami. 1.9 tdi-ből is rengeteg van, mégis az egyik legjobbnak tartják (tartották).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!