Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen új autót vennétek, ha...

Milyen új autót vennétek, ha lenne rá 5 milliótok?

Figyelt kérdés
Most jön ki az új Ford Fiesta. Én elsőként arra gondoltam. Egyéb ötlet, tanács?
2017. jún. 13. 18:02
1 2 3
 11/23 crudy ***** válasza:
0%
Az h nő vagy nem változtat a tényen h feltettél egy kérdést és mindenki adott egy rá illő választ. A kérdésed annyi volt h milyet vennénk 5 millióból. Ugye bár erre kaptál is választ. Ha leszűkítetted volna bármivel amire neked is megfelelő választ tudtunk volna adni akkor lehet adtunk is volna. Mi meg férfiak vagyunk így nem olvasunk a gondolataidban mint más nők. Vagy nem tudom nálatok ez h megy.
2017. jún. 13. 19:42
 12/23 A kérdező kommentje:
11-es! Milyen ÚJ autót? Olvasd már végig a válaszokat!
2017. jún. 13. 19:46
 13/23 anonim ***** válasza:
9%
Esetleg a DS 3 is egy jó kocsi
2017. jún. 13. 19:46
 14/23 crudy ***** válasza:
42%
5 millióból nagyon nagyon sok új autót tudsz venni. De kombi? dízel? coupe? Francia? Német? Esetleg kényelmes? tágas? modern? tartós? Mik a szempontok? hol használnád? mennyi pénzed van a vételáron kívül? Vagy te csak úgy kinézel az újságban egy autót és jó lesz? új ajtó úgyhogy megveszem?
2017. jún. 13. 20:00
 15/23 anonim ***** válasza:
28%

K Astra.

Igaz ennyiből nem kapsz túl sok extrát bele. De ha jogosult vagy folttakedvezményre (nézz utána sok mindenkinek jár), vagy figyeled az akciókat, kampánykedvezménnyel 4,35-ért már megkapod az alaptípust. 650-ért pedig kiválaszthatod bele a legszükségesebb extrákat. Pl hogy ne az alap fapad tekerős rádió legyen benne. És/vagy az alapmotornál kicsit jobbat kérsz bele.

A 2016-os év autójával szerintem nem járnál rosszul.

2017. jún. 13. 20:00
 16/23 A kérdező kommentje:
Egyedül használnám. Nem kell se dízel, se kombi. Közepes felszereltség, és férjen bele ebbe az összegbe. Viszont mindenképpen olyat szeretnék, ami nyomatékos. Tehát ilyen sima 1.2-es motor kizárva. Eddig még nem volt turbós autóm, de most arra gondoltam. Erről mi a véleményetek?
2017. jún. 13. 20:06
 17/23 anonim ***** válasza:
13%
toyota chr-t
2017. jún. 13. 20:32
 18/23 crudy ***** válasza:
35%
A turbótól nem kell félni csak a használt autó tulajdonosoknak. Ha újonnan veszünk egy autót amiben van akkor érdemes nagyon szigorúan betartani az olajcsere intervallumot és mivel nem volt előttünk senki akiről nem tudjuk h betartotta e, nincs okunk félni attól, hogy egyszer csak elromlik.
2017. jún. 13. 21:02
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

Speciel az én válaszommal mi a bajod?

6-os voltam.

2017. jún. 13. 22:33
 20/23 anonim ***** válasza:
32%
Egy Swiftet 1 literes motorral. Tudom pici a motor, de feltöltött, nyomatékban itt se lenne hiány.
2017. jún. 14. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!