Karbon fóliába bele köthetnek műszaki vizsgán?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fehér Opel Astra F autóm, aminek le van fóliázva fekete karbon fóliával a hűtőrács és a motorháztetője. Az első és a hátsó lökhárító pedig alaból fekete, mivel nincs fényezve. Úgy tudom 70%-a az autónak kell hogy legyen olyan színű mint ami a forgalmiba be van írva. 5 ajtós ferdehátú az autó, szerintem így még megvan a 70% fehér szín rajta. Szerintetek rajta maradhat műszakin is?2017. jún. 11. 23:17
1/7 anonim válasza:
Vizsgabiztos válogatja.
Tnunigolunk és félünk? Minket meg az ilyenek miatt basztatnak a rendőrök
2/7 A kérdező kommentje:
Ez nem tuning, csak szerintem sokkal jobban néz ki tőle az autó!
2017. jún. 12. 09:24
3/7 anonim válasza:
Hogy a bánatba ne lenne tuning... vagyis annak akar látszani pénz nélkül
4/7 A kérdező kommentje:
Én nem tuning gyanánt raktam rá, hanem azért mert nekem így tetszik, és egyedi tőle az autó!
2017. jún. 13. 09:53
6/7 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet hivatalosan szépíteni az autón? :(
2017. jún. 13. 21:39
7/7 anonim válasza:
Ugye ez csak költői kérdés volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!