Az 50-es supermototok tényleg cross motorok?
Figyelt kérdés
Ezeket terepre használják? Én azt hallottam hogy nem érnek semmit terepen mer gyengék és nem oda valók a teleszkópok. Tehát ezek a motorok jók városi közlekedésre, nem? Kezdő meg tud vele tanulni motorozni?2017. jún. 11. 17:24
1/4 A kérdező kommentje:
ehhez rendes bukósisakot vagy cross bukót vegyek? (városba, néhány erdei útra)
2017. jún. 11. 17:32
2/4 anonim válasza:
A supermoto es a cross kulonbozo motorok. Az smnel az abroncs aszfaltra valo, crossnal meg terep gumi van. Nekem is otvenes supermotom van. Varosba tokeletes, turazni is lehet vele. Endurokrol nincs velemenyem. Akarmilyen sisakot felvehetsz, de a cross sisak jobban illik hozza, illetve nem art egy protektoros kabat se hiaba otvenes. Hirtelen ennyi jutott eszembe :D
3/4 anonim válasza:
Tanulni is tokeletes persze, a teleszkopjuk meg szerintem eleg jok. Egyebkent a vaz siman elmenne egy 125-os motornak is. Elozo voltam.
4/4 kisvuk29 válasza:
Az eredeti koncepció a supermotoknál az volt, hogy megszelídítsék utcára az endurokat
Aztán persze ez változó
Van amin csak van megfelelő világítás, de egy jó gumival már mehetsz is erdőbe
Van ami gyengébb és inkább utcai vagány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!