Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első jogsi kiadása hogyan?

Első jogsi kiadása hogyan?

Figyelt kérdés

Kedden vizsgáztam forgalomból és sikeres lett.

Az oktatóm felpostázta az e.ü kártya fénymásolatát meg az eredeti orvosi igazolásom hogy szemüveges vagyok és alkalmas. Azt mondták h az okmányirodába az e.ü kártyával adják ki a jogsit és fotoznak le de a nő azt mondta az alkalmassági vizsga eredménye kell az eredeti. Nekem abból csak másolat van. Most akkor nem adják ki a jogsim mig azt be nem mutatom? Az oktatom mindenkinek a másolatot adta és egerbe küldte az eredetit fel... ilyenkor mi a teendő? Nagyon mérges vagyok hogy nem tudom megkapni hamarabb igy...

2017. jún. 10. 15:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Az orvosi igazolás két példányban készül, az egyiket elkérik ugyan a tanfolyamon, de csak lemásolják és azt is visszaadják.

Szóval még mindig kell lenni nálad két példánynak, de ha a tanfolyamon nem adták vissza, akkor is egy példánynak még nálad kell lennie.

Valóban mindenhez eredeti papír kell, ha elszórtad, akkor mehetsz megint az orvoshoz 7000 Ft-tal...

2017. jún. 10. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!