Első jogsi kiadása hogyan?
Kedden vizsgáztam forgalomból és sikeres lett.
Az oktatóm felpostázta az e.ü kártya fénymásolatát meg az eredeti orvosi igazolásom hogy szemüveges vagyok és alkalmas. Azt mondták h az okmányirodába az e.ü kártyával adják ki a jogsit és fotoznak le de a nő azt mondta az alkalmassági vizsga eredménye kell az eredeti. Nekem abból csak másolat van. Most akkor nem adják ki a jogsim mig azt be nem mutatom? Az oktatom mindenkinek a másolatot adta és egerbe küldte az eredetit fel... ilyenkor mi a teendő? Nagyon mérges vagyok hogy nem tudom megkapni hamarabb igy...
Az orvosi igazolás két példányban készül, az egyiket elkérik ugyan a tanfolyamon, de csak lemásolják és azt is visszaadják.
Szóval még mindig kell lenni nálad két példánynak, de ha a tanfolyamon nem adták vissza, akkor is egy példánynak még nálad kell lennie.
Valóban mindenhez eredeti papír kell, ha elszórtad, akkor mehetsz megint az orvoshoz 7000 Ft-tal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!