Az új autókat (márkafüggetlenül) ki lehet dobni 5 év után a sok felesleges kütyü és a gagyi anyaghasználat miatt?
Nem.
Az előző autóm 7 éves volt, mikor lecseréltem, amit most cseréltem az 9 éves, egyszer sem volt javítva, csak olaj, fékbetét cserén volt szervizbe, és egyszer kiégett a bal hátsó izzó. Amit most vettem, arra alapból 6 év(!) garanciát adtak, tehát ha ki kell dobni 5 év múlva, azzal csak jól járok. De valószínűbb, hogy 6-7 év múlva lecserélem, és akkor is beszámítja a szalon jó áron az újba, és valaki még évekig fogja elégedetten használni.
Nem igazán értem mi az a sok felesleges kütyü az autókban? Mik ezek?
Ingyen nem hiszem, hogy akár plusz egy nyolcas anyát belerakna akármelyik gyártó is az autóba...
Mi az hogy "márkafüggetlenül"?
Vannak kényesebb, gyengébb összeszerelésű autók, és vannak elpusztíthatatlanok.
Haverom 19 éves Swiftje olyan mintha új lenne, szervizben csak a kopó alkatrészek cseréje miatt volt.
Apósom 2005 óta használja a Nissan Micráját, nem hogy kidobni nem kellett, de javíttatni sem!
"hát pont hogy nem, állandóan elromlanak."
?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!