Mennyi a Lamborghini Aventador kötelező bíztosítása?
netriskbe engedte beírni.
Nekem 45 ezer / év jött ki. Nem is vészes.
Amúgy valószínűleg a többi adat jobban befolyásolja, pl. hogy mennyit hajtod, hányszor okoztál balesetet, hány éves vagy ,stb.
Kamuuuu :D :D
Beírhatsz akármennyit, ja már jártál volna életedben egyszer is a netrisken, tudnád.
Igen a legolcsóbb nekem is 45E forintba jött ki de az nem annyi reális szerintem. Union 120E körül volt az 1 éves, szerintem az valóságosabb is. Köszönöm a válaszokat. Azt hittem sokkal nagyobb összeg jön ki biztosításon kívül van még más fizetni való?
2. válaszoló/ Még is mi neked a kamu? írtam én egyszóval is hogy ilyen autóm van? Feltettem egy kérdést arra, meg is kaptam rá a tiszteséges választ. De még ha ilyen autót terveznék venni se volna hozzá semmi közöd.
Miért ne lenne reális?
Amint írták, egy adott teljesítmény felett semmit nem számít, hogy pontosan mekkora a teljesítménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!