Milyen olyan autók vannak (gondolom egyterűek csak) amiben teherautós az üléspozíció?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, amiben nem "feküdni" kell, hanem egyenesen, de kényelmesen, magasan tudok ülni, körbelátok, és marad is hely másnak mögöttem kényelmesen ülni (198 cm magas vagyok).
De nem furgon és nem dobozos felépítmény (pl. mint a kisáruszállítók), és azért 6 méter se legyen.
2017. jún. 8. 13:22
1/7 anonim válasza:
Nem minden kritériumodnak felel meg, de: nagyon jól körbelátni belőle (hatalmas üvegfelületek), 190cm magas ember mögött is tágas a tér. Megoldás: Yaris Verso! :-)
2 hétig használtam, kölcsönben volt nálam, kellemesen csalódtam benne.
2/7 anonim válasza:
Bármilyen hihetetlen, a "fekvős" üléspozíció sokkal kényelmesebb. Tudom, mert mentem sok ezer km-t BMW-vel is Audival is, de nagyon sokat megyek Sprinterrel is, aminek elméletileg kényelmes az ülése. De sokkal fárasztóbb, mint a fekvős pozíció.
3/7 anonim válasza:
Nehogy már a fekvőben kényelmes legyen. Egy óra alatt úgy meg macskásodik az ember, hogy alig bir kiszállni. Mindegyik egyterűbe hasonló kényelmes ülés és hely van. Ezekkel lehet hosszú távon fáradság nélkül autózni.
4/7 anonim válasza:
Oszt mégis a BMW-vel vagy Audival lenyomok 20 órát hátfájás nélkül, pedig szinte a földön ülök ezekben.
5/7 A kérdező kommentje:
Bmw-s srác, te milyen magas is vagy? Mögötted utaznak az alatt a 20 óra alatt?
2017. jún. 9. 13:50
6/7 anonim válasza:
192 cm, és az A6-osban simán elfér mögöttem bárki, mert nem kell annyira hátratoljam az ülést. De lehet, hogy mindenkinek más tetszik, ki kell próbálni, hogy mennyire tetszik neked. Azért nem véletlen, hogy ezek tipikus utazóautók.
7/7 A kérdező kommentje:
Lehet az lesz, hogy megpróbálom többféleképpen is vezetni az autót.
2017. jún. 9. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!