Golf 6 2. 0 tdi 140 ló 6 sebességes a legjobb választás?
Még azt fűzném hozzá, hogy 1,6 tdi 105 ló 5 sebességes már elég ?
vagy milyen a 2,0 tdi 110 ló 5 sebességes már az is elég ?
VAGY esetleg 1,4 tsi 160 ló (automata 7 sebességesről ) tapasztalatok? nem túl sok jót hallottam róla
megbízhatóság és a jó menetteljesítmény a fő szempont
amikor tanyasi paraszt vagy 60 as IQ val és küldesz egy pesszimista, semmi építőjellegű választ, de te biztos úgy érzed magad közbe hogy aztán most jól megmondtam, de semmi köze a kérdéshez kb, felbecsülhetetlen. Te is bekerültél a Zseni selectedbe ( válogatott a szó jelentése)
Építő jellegű választ kérek, köszi
Na, te szerencsecsomag... mi az, hogy 'eleg'? MIRE kell hogy eleg legyen, boyracer? Driftelni akarsz, csaladot szallitani, nemet autopalyan 190-nel repeszteni, vagy esetleg Bivalyb*sznad es Mucsajrocsoge kozott a dulouton verni fel a port?
Altalanos hasznalatra a felsorolt 3 auto kozul mindegyik felesleges, 90-100 loero bosegesen eleg kb. barmire: orszagutra, autopalyara, varosba is. Igen, 'menetteljesitmenyben' is.
Nem is tudom hova gondoltam, mikor ide feltettem a kérdésemet.
Az hogy tanyasi parasztokon kívűl, akik az 1200 es ladájukkal vagánykodnak, meg mondják hogy az az igazi kocsi. Egyetemre járok mester szakra 6. éve van jogosítványom és egy 98 lóerős renaultot vezetek és az kevés, igen 8 általánost végzett társaim igen az kevés, pl egy nagyobb kielőzésnél.
De köszi a válaszokat, továbbra sem kell félnem attól hogy ti fogjátok betölteni előlem a munkahelyeket HAHAHAAHAH, hát szakadok komoylan :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!