Ki mennyi pénzt költött jogosítványra?
Az érdekelne,hogy mindennel együtt A-Zig mennyire jött ki.
És csak az írjon aki mostanában csináltatta!
850.000 ft.....
Még lesz a D, és az A is :D
KRESZ tanfolyam: 41 000 ft
KRESZ vizsgadíj: 4 600 ft
Gyakorlati képzés: 120 000 ft (30 × 4 000 ft)
Gyakorlati vizsgadíj: 11 000 ft
Elsősegélynyújtó tanfolyam: 9 000 ft
Elsősegély vizsgadíja: 7 900 ft
Orvosi alkalmassági: 7 200 ft
Plusz a jogsi kiváltása: nem tudom mennyi, pénteken megyek kiváltani, lehet nem is kell fizetni
Plusz a plusz órák vezetésből: érdemes ezzel is számolni, én 2 plusz órát vettem, van akinek 10 se elég. Ez emberfüggő, olyan is van akinek a kötelező óraszám se kell.
Ez összesen 200 700 ft, de lehet számítani még 10 000 - 20 000 ft plusz költségre.
B olyan 200-ra jött ki, kresz vizsga után iskolát váltottam és egy órát kellett vennem pluszba mert a vizsga előtt két nappal beszrt az autó és kellett kicsi gyakorlás a másikon. Nem buktam semmiböl.
Egyébként kicsit konkrétabban is írhattad volna a kérdést mert sok kategória van. Most írhattam volna hogy eddig kb 400-at költöttem jogsira. B+C, bukás nélkül. Aztán találd ki melyik mennyi volt. :)
Köszönöm az eddigi vàlaszotokat! Elnèzèst,B kategóriásra vonatkozott a kèrdès,csak elfelejtettem hozzàtenni.
Nekem a pótóràkkal együtt most tartok 200-nàl,ès mèg ez nem vègleges összeg...
Vârom a tovàbbi vàlaszokat!
Ha lesz kedvem összeszámolom,de a gyakorlati része(vezetés) augusztus vége óta volt kisebb megszakításokkal.Ez volt a legdrágább,kb 80 órát vezettem,2.vizsga sikerült most juni.7-én.
Az egész kresz,elsősegély..kb.400 000 biztos volt.Szerencsére gyüjtöttem eleget rá,meg dolgoztam is közben.
Sok óra,de nekem pszichés problémáim is voltak,ennek ellenére is sikerült,vezetni is szeretnék,fogok is.29
300e+ nál járok 80 óra eddig 3 sikeretelen vizsga.. és még elsősegély sincs meg..
B: szánalmasnak tartom ezeket az árakat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!