Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Neki mernél vágni cc.3000...

Neki mernél vágni cc.3000 km-es útnak egy 19 éves G Astrával?

Figyelt kérdés
Július végén megyünk Budvába és Kotorba feltehetőleg Bosznián keresztül. Az autó jó állapotban van, rendszeres karbantartás mindig meg volt, nem rég volt vezérműszíj csere (és minden velejárója), most viszem olajcserére. 1 éve van meg, azóta semmi probléma nem volt vele. Egyszer voltam kint vele Lengyelországban, de most kétszer akkora lesz az út és kánikulában.

2017. jún. 7. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha rendszeresen szervizelted, olajcsere megvolt, akkor neki lehet indulni, max 3-4 óránként tartasz pihenőt, kinyitod a motorháztetőt kicsit hűljön és indulsz tovább.
2017. jún. 7. 15:27
 2/5 crudy ***** válasza:
A kor nem szamit egy autonal csak az aktualis muszaki allapot amit fel kell merni. Egy srac kerdezte is nem reg h trabantal el induljon e romaniaba. Es hat persze, par ezer kilometer egy auto eleteben nem nagy mutatvany. Oregem egyszer meselte h wartburgal mentek erdelybe es be tettek egy fotengelyt a csomagtartoba ami kellett is, de az ut soran meg ketszer felre kellett allni fotengelyt cserelni. Ezt is meg lehet oldani.
2017. jún. 7. 15:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem a kánikula a legnagyobb gond ezen az útvonalon hanem a kemény szerpentinek, fékek legyenek a toppon az a fontos és amit én tuti átnézetnék még az hűtőrendszer, nehogy eldurranjon 1-2 cső menetközben. Olajat, desztillált vizet, égőkészletet, jó állapotú pótkereket vigyél magaddal esetleg cserélni, után tölteni, ha szükséges. Én egy 12 éves autóval jártam meg ugyanezt az útvonalat+Albánia és egy égőcserén kívül más baja nem volt, csak a kézifék néhol nem fogta meg magában mert olyan meredek utcák voltak.
2017. jún. 7. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az Opelek híresen megbízható autók. Én nyugodtan nekivágnék egy jól karbantartott Astrával.
2017. jún. 8. 11:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Miquelnek 10 pontos válasz!

Mellesleg a G Astra ritka jól sikerült autó. A futóművük szétgyilkolhatatlan. Állitólag a német parasztok földutakon használj(t)ák.

Ami itt még kérdés lehet, hogy van-e klima, mert ilyen hosszútávú úton KELL a klima.

2017. júl. 24. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!