Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik lenne aránylag gazdaságos?

Melyik lenne aránylag gazdaságos?

Figyelt kérdés

Nyilván egyik sem,de akármit nézek úgy is ide jutok vissza. Az alábbi modellek tetszenek.

2006-tól Audi a3 vagy a4 sedan 140le-s

2006-tól bmwv118-120 vagy e90 320-as motorral szerelt 143-163le.

Többnyire városi hadználatra kell,melyik lenne ezek közül a legideálisabb?

2017. jún. 7. 11:25
 1/4 crudy ***** válasza:
Ezt meg szukitsd le. Ket fele lehet bontani. A3 1es kisebbek ferdehatuak. A4 3as kissedanok. Dontsd el melyik kell es abbol a kettobol valassz. Ha ferdahatu 1es bmw ha sedan a4. Szerintem.
2017. jún. 7. 11:49
 2/4 A kérdező kommentje:

A6-os kellene! Csak tudom,hogy az végképp csak pénz kidobás lesz az ablakon,mert az nem lesz kellôképpen kihasználva és igy az üresbe nem fizetgetek 100 meg 200 000-ket.

Az 1-es bmw talán felszereltebb,mint az a3,de az a3-at nagyobbnaj találom az 1-es bmnél.

Ha a6 nem lehet akkor enyhe hasonlattal ott az a4 sedan, viszont az e90 belül szebb,mint az a4 az tul szürke,mintha 2000-es modellről lenne szo. Tudom,hogy ezek csak külsőségek és a használatot ndm befolyásoljàk ,de ha egyszer már x milliot kiadok olyan legyen ami tetszik kivül belül ès ne bánjam h megvettem.

2017. jún. 7. 12:12
 3/4 crudy ***** válasza:
Hat de ezt nem tudjuk helyetted megvalaszolni. Te tudod melyik tetszik es h mennyit fogod hasznalni.
2017. jún. 7. 12:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Úgy nem lehet szelektálni, ahogy te hozzá állsz a kérdéshez.

Ha a gazdaságosság oldaláról akarod megközeliteni a kérdést, akkor nem a szebb, és nagyobb a szempont, hanem a fogyasztás, biztosítás, adó, szerviz (megbízhatóság).

Városi használatra fölösleges a kellő mérettől sokkal nagyobb autó, de ha neked A6-os kell, az tetszik, a többivel csak erőszakolod magad.

2017. jún. 7. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!