Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi az ára kb pestmegyébe 1...

Mi az ára kb pestmegyébe 1 nm3 csapvíznek?

Figyelt kérdés
2017. jún. 6. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

1 nanoköbméter?

1 köbméter 600 Ft körül van,

Akkor egy nanoköbméter, az 6*10^-25 Ft

2017. jún. 6. 20:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Autómosáshoz kell azért kérded?
2017. jún. 6. 20:50
 3/8 crudy ***** válasza:
68%

- az autokhoz szarmaztatott legjobb szakvelemenyem szerint az auto enm vizzel megy bar desztillalt vizet kell bele onteni. Ez megyetol fuggetlenul mondjuk sparban 400forint 5 liter. Igy egy m3 az olyan 80ezer forint.

-amennyiben mi ezt newton kobmeterre szeretnenk atvaltani akkor elo kell venni a mernoki tudasomat. Szerencsere par felev a muszakin ebbe is tud segiteni. Ha erot szorzunk terfogattal akkor valami olyasmit kaphatunk h egy kobmeter viznek mekkora a feluletre vonatkoztatott nyomasa. A nyomas az A×F. Egy egy kobmeteres kockanak a belso felszine az hat negyzetmeter. Ha ezt a nxomas vizzel szeretnek eloallitani akkor nincs szukseg desztillalt vizre azaz vagy megvarjuk az esot vagy engedunk a csapbol. Igy mar ertelmet nyer az h miert pestmegyeben erdekelt a kerdesed. Lasd alabb:

- miutan beutottem google h vizdij pest megye es megadtam a kello adatokat amihez hattertudasra nem volt szukseg abban a kalkulatorban ami a hirdetesek utan az elso volt, azt az erteket kaptam h egy m3 viz ara brutto 635.33 forint abban az esetben ha a rendelkezunk csatornaval. Tehat ha szukseg van egy kombeter vizre h megtoltsumk vele egy egy kobmeteres kockat valamibol a fent leirt osszegnek zsebben kell lennie.

Remelem segitettem.

2017. jún. 6. 20:50
 4/8 crudy ***** válasza:
Igaz nanokobmeterre nem gondoltam :(
2017. jún. 6. 20:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Elnézést, pontosabban köbnanométer
2017. jún. 6. 20:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Meglepő, de az nm3 az pont köbméter nagyságrendű térfogatot jelent (normal cubic metre):

[link]

2017. jún. 6. 22:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Csatornadíjjal egyéb sallangokkal kb 1000 ft. Ha sokat fogyasztasz, akkor lehet kijön 900-950-re is.
2017. jún. 6. 22:56
 8/8 anonim ***** válasza:

No és Pest megyébeN hol?

Ugyanis nagyon nem egy áron számolják. Felénk kb. 500 Ft csatornával együtt.

2017. jún. 6. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!