Mi az ára kb pestmegyébe 1 nm3 csapvíznek?
1 nanoköbméter?
1 köbméter 600 Ft körül van,
Akkor egy nanoköbméter, az 6*10^-25 Ft
- az autokhoz szarmaztatott legjobb szakvelemenyem szerint az auto enm vizzel megy bar desztillalt vizet kell bele onteni. Ez megyetol fuggetlenul mondjuk sparban 400forint 5 liter. Igy egy m3 az olyan 80ezer forint.
-amennyiben mi ezt newton kobmeterre szeretnenk atvaltani akkor elo kell venni a mernoki tudasomat. Szerencsere par felev a muszakin ebbe is tud segiteni. Ha erot szorzunk terfogattal akkor valami olyasmit kaphatunk h egy kobmeter viznek mekkora a feluletre vonatkoztatott nyomasa. A nyomas az A×F. Egy egy kobmeteres kockanak a belso felszine az hat negyzetmeter. Ha ezt a nxomas vizzel szeretnek eloallitani akkor nincs szukseg desztillalt vizre azaz vagy megvarjuk az esot vagy engedunk a csapbol. Igy mar ertelmet nyer az h miert pestmegyeben erdekelt a kerdesed. Lasd alabb:
- miutan beutottem google h vizdij pest megye es megadtam a kello adatokat amihez hattertudasra nem volt szukseg abban a kalkulatorban ami a hirdetesek utan az elso volt, azt az erteket kaptam h egy m3 viz ara brutto 635.33 forint abban az esetben ha a rendelkezunk csatornaval. Tehat ha szukseg van egy kombeter vizre h megtoltsumk vele egy egy kobmeteres kockat valamibol a fent leirt osszegnek zsebben kell lennie.
Remelem segitettem.
Meglepő, de az nm3 az pont köbméter nagyságrendű térfogatot jelent (normal cubic metre):
No és Pest megyébeN hol?
Ugyanis nagyon nem egy áron számolják. Felénk kb. 500 Ft csatornával együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!