Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mivel tudom leszedni a szélvéd...

Mivel tudom leszedni a szélvédőről a matricákat?

Figyelt kérdés
kb 5 éve rajta van , kinti kocsi szal a nap is tűzi. A matrica kívűlről van ragasztva. Letudom szedni úgy hogy ne maradjon nyoma? Köszi!
2017. jún. 5. 23:21
 1/5 anonim válasza:
Próbáld meg körömlakk lemosóval.
2017. jún. 5. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Melegítsd meg hajszárítóval és úgy általában le szokott jönni. Lehet kapni matrica oldó spray-t is. Az üvegről akár pengével is leszedheted, aztán hígítóval letörölheted a ragasztót.
2017. jún. 5. 23:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! szerintetek ha matrica lejön, folt marad utána?
2017. jún. 5. 23:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem marad. Az üvegről teljesen lejön minden, ragasztója is higitóval.

Kezd úgy hogy tűző napon áll a kocsi, melegen könnyebben jön.

2017. jún. 5. 23:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a régi pálya matricákat hígítóval pikk pakk leszedtem, előtte benedvesítettem melegvizzel és utána szárazra töröltem majd ment rá a hígító és utána szépen pengével lebírtam kaparni, ha jól tartod akkor nem karcolja meg az üveget. Barkács boltokban lehet kapni üvegkaparó pengéket ilyen célra
2017. jún. 6. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!