Írnátok olyan autó típusokat, amik szerintetek nagyon lassan öregnek?
Ez csak az tulajdonosok igényességén múlik egy autó életében. Meg persze sokat segít egy garázs is.
Néhány autó ami sok éven keresztül nem változott sokat.
Golf 4 :1997-2004
Volvo s40/v40 : 1997-2004
Ha nem az állapotot nézzük, hanem maga a formát, akkor szerintem az Audik például nagyon tartós formájúak. Egy 95-ös A4-es például simán letagadhat 10 évet, persze egy laikus szemében, mert aki vágja a típusokat, úgyis tudja hogy meddig gyártották.
Vagy az E60-as Bangle BMW formája is nagyon jó, nagyon sokan kritizálták, aztán ha egy szép 2003-mas E60-assal odaparkolsz az új 5-ös mellé, szerintem szebb és izgalmasabb, mint az új.
A Mercik nem hatnak újnak, mert a kocka, klasszikus forma öregíti őket, egy laikus szemében mindig réginesnek tűnik. Persze a 2000-res évek után már ők is rámentek a fiatalos formákra.
Ja és az egyik kedvencem a Fiat Stilo, műszakilag tudom hogy fos, de mai napig nagyon menő a formája. Emlékszem, hogy a 2000-res évek elején mikor megláttam először egyet élőben, tátva maradt a szám. Mai napig modern a forma szerintem, de csakis a 3 ajtósé, az 5 ajtós kombi már csúnya.
Ja és igen, a 159-es Alfa Romeo, az is még új modellnek is elmenne.
Nekem eszembe jutott még egy pár, amik a mai napig divatosak
és lassan öregszenek, formailag legalábbis:
Peugeot 206/207/406/407 és 607.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!