Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen megfizethető, élvezetes...

Milyen megfizethető, élvezetes autót tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

3 éve van jogosítványom. Eddig főleg csak a családi Swift-et, meg a munkahelyemen lévő Opel Astra-t vezettem. Amire kellettek teljesen megfeleltek, szerintem jó autók. De tegnap kipróbáltam a barátom régi Ladáját. Hát ég és föld. Végre tudom, hogy mit lehet élvezni a vezetésben, elég furcsa volt az elején mert nagy gázra sem lett alulkormányzott, meg sokkal közvetlenebb volt az egész vezetés is.

Tudnátok ehhez hasonló autót ajánlani? Én nem nagyon értek hozzájuk. Ladát nem feltétlenül szeretnék, több biztonsági felszerelésnek örülnék (ABS, légzsákok), meg annak is ha nem enne 10 litert 100-on.

2017. jún. 4. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezek szerint mindenképpen hátsó hajtásos gépet szeretnél. Nos... ez nyilván pénzfüggő. Ha van rá pénzed, vegyél egy BMW-t, ha félsz a magas fogyasztástól, akkor dízelt, mondjuk egy 120D-t. Csak ne valami agyontekert lefossant szutykot.

Ajánlanám még a Mazda MX5-öt, olcsón fenntartható élményautó, hátul hajt, elöl kapar, szépen lehet vele driftelni a kanyarban, viszont nem fog neked 10 alá menni a fogyasztás, főleg ha szeretsz vele vitézkedni az úton.

2017. jún. 4. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Opel Omega
2017. jún. 4. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó úton haladsz afelé, hogy BMW-s legyél :D
2017. jún. 4. 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi pénzből? 10 liter alatti fogyasztású benzinesek inkább a japánok között vannak. Átlagos forduatszámokon keveset fogysztanak, de lehető őket forgatni akár tiltásig és akkor úgy mennek a kisebb köbcentisek is, mint egy versenyautó.

Nézz Mazda MX5-öket. Könnyű, hátsókerekes, sportos, megbízható élményautók. Jön a nyár, jól jön a kabrio kivitel. Télire veszel rá keménytetőt.

2017. jún. 4. 21:25
 5/5 anonim válasza:
100%

Sok sikert ahhoz, hogy találj élmény autót 10 liter alatt.

Én ladát hajtok. 10 liter, mert nem tökéletes. De imádom és rájöttem, hogy ennyit nekem ér.

Későbbiekben 2,5 BMW-t akarok.

Ha nincs pénzed új milliós autóra hanem csak régebbire akkor nem igen fogsz 10 alatt kijönni.

Esetleg a Mazda amit javasoltak.

2017. jún. 5. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!