Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Mondeo cdti mi a vélemény...

Ford Mondeo cdti mi a véleményetek meg lehet e kockáztatni?

Figyelt kérdés
Kinéztem egy 2005.10. havi ford mondeót 1998 köbcentis 131 lovas cdti motorral 6 fokozatú váltóval,2019.05-ig műszakival,990.000e forintért, kereskedőtől 1 év garanciát ír rá(bár nem tudom ez mit takar)és 25 pontos állapotfelmérést biztosít, úgy írja garantált és leinformálható futásteljesítmény(bár írni sok mindent lehet,külföldtől behozott 212.500 km-et ír,bár nem hiszem hogy reális mert van benne egy szerviz matrica ami 2015.5 havi és 209.500 km-nél írták.

#autóvásárlás #Ford mondeó
2017. jún. 3. 13:22
 1/2 anonim válasza:
Lehet rommá volt törve, és állt két évig.
2017. jún. 3. 13:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Csak a befecskendező rendszer és a turbo ami hajlamos ezeknél gondot okozni. Utóbbiról már én is hallottam ismeretségi körben 170.000 körül kellett cserélni a turbot.
2017. jún. 3. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!