E220 W211 ACoff gomb hogy működik? Abszolút profik válaszát várom
Mint azt fent fogalmaztam, nem érdekel hogy ki milyen logikát lát benne, vagy hogy ki szerint mit jelenthet, stb. Valaki mondja meg egy az egyben hogy mit jelent ha világít, és mit jelent ha nem világít az ACoff gombon a piros fény. Ma épp ezt akartam kideríteni, és útnak indultam úgy hogy mind a két hőmérséklet állító tekerentyű teljesen hidegre volt állítva, és az ACoff pirosan világított, amint az a képen is látszik:
Jó sokat mentem így az autóval, és nem fújt semmi hideget, hiába volt hidegre tekerve. Hazafelé megálltam fagyizni, és mikor visszaszálltam, elindultam, kisvártatva elkezdtem érezni hogy hideg jön ugyan azokkal a beállításokkal.
A kiskönyvben ezt írják:
Tehát: Bekapcsolás = megnyomod, világít = kikapcsolt.
Lehet hogy rosszul értelmezem, de ez megint kicsit zavaros.
Fogalmam sincs hogy mi a fészkes fenét csinál pontosan az a gomb
Profik, mi?...
Mint láthatod, a gombra az van írva hogy AC OFF, tehát ha az világít akkor NEM működik a klíma. Azért van ez mert ilyen autóknál már alapértelmezett az hogy megy a klíma, hisz az automata, tehát végzi ő a dolgát ha hagyják...
Szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!