Első autónak melyiket?
Autó vásárlás előtt állok.
Kb 500 ezret tudok rászánni és ezért a volkswagen vento-t és a golf 3-masokat nézegettem.
Mindegyikből az 1.9 TDI-t.
Szerintetek érdemes még venni ilyen korú autót?
Ha igen akkor a két típus közül melyiket?
Előre is köszönöm! :)
Mindkettő kivénhedt ócska csotrogány ezzel a motorral valoszinuleg tul a millio km-en!
Egyik sem kéne!
Első autó és 500ezer a keret...
Ennyiből egy 2000-2002 közötti, kis köbcentis (1200-1500) benzinest keresnék.
Miért kell neked dizel?
Ennyiért nehéz normális dízelt találni
Nem muszáj hogy dízel legyen, igazából a fogyasztás miatt is gondoltam a dízelre.
Opel g astrakat is neztem és egész jó áron vannak. Úgy hallottam nincs sok probléma velük. Mit tudnál még javasolni?
Én is inkább az Astrák között nézelődnék a helyedben.
A dízelek alacsony fogyasztása lehet csábító, de a másik oldalon gyorsan elveszhet a megtakarításod.
Dizelre drágább a kötelező biztosítás, ha nem sokat közlekedsz vele, a kevés üzemanyagon fogott megtakarításod el is vitte a biztosítás. A szerviz költség mindig esetleges, de egy öreg dízelnél is lehetnek költséges meghibásodások, ellenben egy szívó benzinest ha nem főzöd, sütöd meg, nem a komplett motort vágod tönkre a szerviz díjak is alacsonyabbak.
Ennyiért nehéz lenne jó Astra G-t venni szerintem. Az a baj a Vento-val és Golf III-mal (azon felül, hogy tényleg elöregedtek a jobban karbantartott példányok is), hogy korrózióvédelem gyengébb. Viszont dízel Golf IV nem jön ki ennyiből.
Polo, Fabia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!