Robogó gyújtás hiba?
Figyelt kérdés
Adott egy MBK Ovetto 50 típusú robogó, aminek egyik pillanatról a másikra elszállt a gyújtása. Egy 105-ös Skoda gyújtótekercsével kipróbáltam, azzal szép szikra van. és a megy is a robogó. Gondoltam hogy biztos a tekercs romlott el, ezért rendeltem. Felraktam és a gyújtókábel és a testpont között gyenge szikra van, viszont ha rárakom a pipát és a gyertyát akkor abszolút nem működik. Próbáltam másik pipával is, az sem segített. Esetleg valakinek van ötlete hogy mit nézzek meg? Nem lehet hogy rossz a CDI?2017. jún. 1. 16:44
1/2 A kérdező kommentje:
Ja és az egész Yamaha, minden gyújtás alkatrészen ott van hogy Yamaha
2017. jún. 1. 16:46
2/2 anonim válasza:
Távolról képtelenség megmondani a hibát. Tippelni lehet, mást nem.
Azóta megoldódott a hiba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!