Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » KIA Cree'd, Hyundai I30, vagy...

KIA Cree'd, Hyundai I30, vagy Swift?

Figyelt kérdés

Esetleg Ford focus? Ez mind 2008 körüli modelleket nézve.

Milyen autót ajánlanátok?

Munkába járásra (50km), valamint alkalmankénti (100, nagyritkán 250km-es 5fős) utazásokra használnám.

A swift az tetszik, tetőcsomagtartóval nem lenne aladály.

De most nézegettem es megtetdzettek a Kia, Hyundai modelleit.

Esetleg tudnátok jó vagy rossz véleményeket mondani róluk?

1.400.000 (+tartalék erre-arra) a keret, nem tudom hogy ebben az árkategóriában ezek mennyire leharcoltak. Köszönöm a válaszokat .:)

2017. máj. 24. 06:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Swift 5 személy+ tetőbox?

Nagyon nem vagyok Kia párti, de ezek közül inkább azt.

2017. máj. 24. 07:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Ceedből ennyiért a benzinesből már bele lehet futni szép, megkímélt állapotúba, főleg a kevésbé felszerelt LX modellek közül. Nem kell félni az 1.4 benzintől sem, a 109 ló egész szépen viszi és takarékos is.

Ezek nagyon jó autók. A Ceed megjelenésével véget ért a szürke olcsó műanyagos korszak a KIA-nál, a Ceed szerintem felveszi a versenyt a japánokkal és nem vall szégyent.

i30 ugyanaz, a két autó csavarra megegyezik, bár nekem kevésbé tetszik, de ez ízlés kérdése.

A Swift nem ugyanez a kategória: pici. Az egész autó egy aranyos gombóc, városba tökéletes, hosszabb útra 5 főnek már kínzás kategória. A Ceed és az i30 tágasak.

De műszakilag a Swift is patent!

2017. máj. 24. 08:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha csak ezek közül lehet választani, akkor a Kia vagy a Hyundai. Ford ingyen sem kellene, cégautóként volt elég alkalmam megutálni. Swift nagyon jó és megbízható kocsi lenne, csak a méretei ugye... én városból nem vinném ki, az biztos.
2017. máj. 24. 09:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem rosszak a kiák meg a hyundai-ok sem de én focust vennék.swiftet semmi kép sem 5 főre meg 200 km-re.

Egy jó kis focus kombi vagy a kia ceed sw sem rossz.

2017. máj. 24. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!