KIA Cree'd, Hyundai I30, vagy Swift?
Esetleg Ford focus? Ez mind 2008 körüli modelleket nézve.
Milyen autót ajánlanátok?
Munkába járásra (50km), valamint alkalmankénti (100, nagyritkán 250km-es 5fős) utazásokra használnám.
A swift az tetszik, tetőcsomagtartóval nem lenne aladály.
De most nézegettem es megtetdzettek a Kia, Hyundai modelleit.
Esetleg tudnátok jó vagy rossz véleményeket mondani róluk?
1.400.000 (+tartalék erre-arra) a keret, nem tudom hogy ebben az árkategóriában ezek mennyire leharcoltak. Köszönöm a válaszokat .:)
Swift 5 személy+ tetőbox?
Nagyon nem vagyok Kia párti, de ezek közül inkább azt.
Ceedből ennyiért a benzinesből már bele lehet futni szép, megkímélt állapotúba, főleg a kevésbé felszerelt LX modellek közül. Nem kell félni az 1.4 benzintől sem, a 109 ló egész szépen viszi és takarékos is.
Ezek nagyon jó autók. A Ceed megjelenésével véget ért a szürke olcsó műanyagos korszak a KIA-nál, a Ceed szerintem felveszi a versenyt a japánokkal és nem vall szégyent.
i30 ugyanaz, a két autó csavarra megegyezik, bár nekem kevésbé tetszik, de ez ízlés kérdése.
A Swift nem ugyanez a kategória: pici. Az egész autó egy aranyos gombóc, városba tökéletes, hosszabb útra 5 főnek már kínzás kategória. A Ceed és az i30 tágasak.
De műszakilag a Swift is patent!
Nem rosszak a kiák meg a hyundai-ok sem de én focust vennék.swiftet semmi kép sem 5 főre meg 200 km-re.
Egy jó kis focus kombi vagy a kia ceed sw sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!