Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olajpumpa cserenél az gond ha...

Olajpumpa cserenél az gond ha a meghajtó lánc kicsit laza? (Nincs lancfeszitő! )

Figyelt kérdés

2017. máj. 23. 15:42
 1/2 anonim ***** válasza:

A régi láncot tetted és laza?

A fogak kopottak? Végül is teljesen mindegy,a te dolgod. Bár én találkoztam már egy út szélén lerobbant ladással hogy húzzam be mert nem indult az autója mire nézem hogy szétkopott a vezérlés és ugráltak a fogak. De azért mindenáron ragaszkodott a tulaj hogy húzzam be az autóját valahogy. :-) Hazahúztam üresben és hálából kaptam 3kg bográcsba való husit :-)

Azt tudni kell hogy soha nem lehet feszes a vezérműlánc mint pl. a szíj mert a láncon lévő acélgyűrűk letöredezhetnek. Sőt le is törik. Volt egy izmos középkorú manus aki behozta a kocsiját olajcserére és ott a szeme előtt potyogtak ki az olajleeresztőn a szutyokkal együtt az acél láncszemdarabkák amit korábban ő feszített meg bitang módon.

2017. szept. 22. 23:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Az olajpumpa lánc is hasonlóan a vezérléssel picit lazának kell lennie.
2017. szept. 22. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!