Djvargesz kérdése:
Hol tudom, melyik cég csinál a kocsi ajtajára mágneszárat, kilincs belakatolással együtt?
Figyelt kérdés
Nem muszály olyan ahol be is lakatolják a kilincset, elég annyi, ahol meg tudom csináltatni, hogy távirányítóval lehessen nyitni az ajtót. Lakatolást már megoldom máshol. Előre is köszönöm. (Osztó és lebéző posztok nem érdekelnek)2017. máj. 22. 13:04
1/4 anonim válasza:
Kocsiajtó lelakatolásáról nekem elsőre a Mr Bean ugrott be... :-) De kiröhögni nem foglak, mert biztosan van valami speciális oka, hogy így akarod megoldani, viszont kíváncsivá tettél, hogy miért? Nagyobb értéket tárolsz az autódban, vagy korábban már feltörték?
2/4 A kérdező kommentje:
Úgy érzem nem jött át a dolog... :) A lakatos munkás- bármilyen meglepő nem a lakatokkal foglalkozik. A belakatolni alatt a kilincs befalazását értem (gyengébbek kedvéért). Lásd tuning autók. A lényeg most a mágneszár beszerelésével foglalkozó cégek érdekelnének.
2017. máj. 22. 14:20
3/4 anonim válasza:
Nevetni fogsz, de a "belakatolás" az a lakattal való lezárást jelenti minden normális esetben.
Amikor az autó karosszériáját kijavítják, akkor szoktak mondani, hogy kilakatolták a kasztnit.
Azt is írhattad volna, hogy becsinálták a kilincs helyét de az még röhejesebb.
A lakatosok úgy mondják, hogy behegesztették vagy befalazták, vagy a nyílást lelemezelték lezárták, esetleg elvakolták.
/ha már ilyen laza csóka vagy, aki csak autós szlengbe tud fogalmazni, akkor legalább pontosan tedd..... / ;)
4/4 anonim válasza:
#2 Jól érzed, dobtam is egy hátast, mikor láttam, hogy mit értettem félre. :-) De akkor most nem röhögni rajtam sem jó?
Én ezt úgy ismertem, hogy "kilincsfalazás".
Szerintem bármelyik komolyabb tuning cég be tudja szerezni hozzá a zárat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!