Szerintetek megcsináljam az AM segédmotoros jogsit? 14/L
Te tudod, hogy milyen anyagi háttér áll mögötted, a család mögött.
Akkor van értelme jogosítványt szerezni, ha azt használod is, és az AM kategóriával nem nullázod le annyira a kasszát, hogy 2 év múlva a B kategóriát e miatt nem tudod elkezdeni.
B kategóriás jogosítványod 17 évesen lehet, és ahhoz automatikusan megkapod az AM kategóriát... de az ugye még 3 év
"az kizárt dolog, mert nem tudom"
/Polgár Jenő/
Én megcsináltam 14 évesen. És azóta is használom mind közlekedésre mind hobbira. Egy aprilia rs 50 el kezdtem (mindig megvan :D . ) meg lassan 7 honapja mar van egy derbi senda xracing 50 em is. Mondjuk azon 80 -as henger van meg sport dob stb
.. Tehat az mar nem tejesen AM . De pappíron az XD . De en mar eldöntöttem hogy vegig jarom a ranglétrát. Nagyon beleszerettem a motorozasba főleg a terep motorozasba... Szerintem megéri megcsinálni mind a közlekedés miatt mind azért mert úgy is megfogod szeretni. Mert szerintem aki egyszer felül egy motorra az tőbbet nem száll le rola max átül egy masikra :D . Egyébként a supermoto jó választás. Milyet néztél ?
16/F
a busz nem opció?
Egyébként ha van rá pénz és aládtolják a motort és utána üzemeltetik neked (értsd: biztosítás, tankolás, javítás) akkor miért ne.
Mindenképpen csináld a segédmotorost. Ha használod is, akkor nagyon nagy előnyöd lesz később a B kategóriánál...
Itt a nyár, csináld! Sulinak úgyis vége, már keresheted is a tanfolyamot.
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!