Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok a B7 2. 0tdi és...

Mit gondoltok a B7 2. 0tdi és 3. 0tdi A4 Avantról? -idáig egy 97es 1.9tdi A4et hajtottam nem meglepődni de ésszel

Figyelt kérdés

előző kérdésem:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__86..

csak közben beszélgettünk és érdeklődési körbe került

szigorúan csak quattro és manuálba

-mennyire szigorú a napi használatban max.5km azsem agyon taposva ink csordogálva esténként haverokkal,9 nyaranta pár balatoni és évente 1-2külföldi útra?

-nagy vonalakban a fogyasztás, mert olvasom olyat h 2.0tdi quattro 9körül érzi otthon magát?:S?

-ami ugy konkrétan érdekel az a 3.0tdi de a 2.0tdi is nagyban játszik azis a 170hp változatban (eztis kérném mi a külömbség a 140 és 170 lovas motor közt.. egyfajta gyári chip?)

2017. máj. 21. 02:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Fater csak rábeszél az A4-re? :D

Na hát a 2.0 TDI lenne a jó vétel, úgy, hogy ahogy megvetted, elmész egy jó szerelőhöz, és az olajpumpáját rendbe rakjátok. Mert tudod, ezeknek gyárilag szar az olajpumpa. Ezután a világból ki fog menni, takarékos motor és megbízható, mindegy hogy 140 vagy 170 ló (amúgy apró mechanikai különbség is van a két motor között). A 2.0 TDI motor 9 litert városban eszik max, úgy, ahogy te is akarod hajtani (5 km).

Na de én rábeszélnélek a 3.0 TDI-re, mert az a legkirályabb. Ha egyszer kipróbálod, a 2.0 TDI mindig gyengének fog érződni. Ez is nagyon jó motor, nekem volt az A6-ban. Országút, autópályán 7, max 8 literből eljársz vele, rövid távokon zabál, de úgyis mindegy, ha egy nap csak 10 km-t mész vele.

De hozzá kell tennem, hogy bár az Audit jobb autónak tartom, nekem is az van, a 7-es BMW azért jobb, mint a B7-es A4, a 7-es konkrétan kétszer akkora belül is, az A4 elég szűkös.

2017. máj. 21. 10:55
 2/2 A kérdező kommentje:

jóeséllyel igen :D

tisztában vagyok azzal h jóval kisebb a 7esnél de a jelenlegi 97es a4em sem olyan kicsi, persze nem egy limuzin de 4en +csomag gond nélkül utaztunk bárhova

2017. máj. 21. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!