Audi a4 b7 vagy b8?
Kocsit készülök venni és leginkább az audira esett a választásom.
Nem kell nagy,de a kis legalap modellsem kell.
Bőven elég a 140 lóerős b7 vagy 143 lóerős b8
Miért lenne jobb a b8,mennyire lenne drágább a fenntartása a b7-hez képest? Kombi vagy sedan?
Milyen autó az audi a4? Mihez hasonlítható, megéri a4-est venni?
A másik a bmw e90,de elsősorban az audi.

Egyiknek sem vagyok híve, de inkább Audi, Bmw egy pénznyelő szerkezet :)
Audi A4 1.9TDI Jó választás, már a motor miatt is

BMW-t felejsd el. Én is gondolkoztam rajta, de aztán elvetettem, kényes az elektronika benne és drága.
A4 B7-em volt. 2.0tdi-vel 330 ezer km-el. Nem volt vele különösebb gondom.
Mennyivel lenne jobb egy b8? Annyival hogy újabb, szebb. És kb ennyi. Igazi előnye nincs. Picivel hosszabb és több hely van benne hátul.
Sedan vagy kombi ezt csak te tudhatod. B7-ből sokkal szebb a kombi. B8-nál mindkettő jól néz ki. De az alapján dönts, hogy fogsz-e nagy dolgokat szállitani, mert kombinak sokkal nagyobb a csomagtartója.
Az A4 olyan passat szintű lehet csak prémium. De sokkal kényelmesebb tőle. Ismerősöm 2013 Passat-jában szenvedtem annyira kényelmetlenek az ülések és olyan rideg az egész. A 2005-ös A4 B7-em sokkal jobb volt tőle kényelem szempontjából. Csak régebbi volt.
És egy tipp. Olyan autót keress amiben már volt javitva a váltó, mert ha nem és 200 000 km körül van akkor számolhatsz egy 1000€-val a váltójavitásért. De ha van pénzed b8-ra ez nem jelenthet gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!