Hol tudok a legolcsóbban bérelni egy napra kishaszongépjárművet?
Figyelt kérdés
Tehát olyat keresek, ahova jó a B-s jogsi. 10ezernél olcsóbban nem találok. Sőt, eddig csak olyat találtam, ahol x összeget 50-100ezer forintig elkérnek, amit visszaadnak ha visszahozom a kocsit. De nekem nincs se 100 se 50ezrem ilyenekre. Meg 10ezret sem akarok fizetni. 5-6 órára akarok bérelni egy Peugeot Boxer vagy valami hasonlóan tágas kishaszongépjárművet, nem igaz, hogy nem találok oldalt, ahol odaadják 6-7 ezerért maximum.2017. máj. 19. 14:28
1/6 anonim válasza:
Ilyen nincs.
Azért nagy az összeg mert letét pénz és előbiztosíték.
Mert vadidegennek te sem adnád oda a 400 ezer forintos kocsidat 5 ezerért 1 délutánra .
Aztán vagy visszahozza vagy nem.Avagy vagy visszahozza sérülten ,50 ezre kárral vagy nem.
2/6 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel jobban kijövök, ha felbérelek egy költöztető-fuvarozó céget..
2017. máj. 19. 14:59
3/6 A kérdező kommentje:
Vagy várjunk csak.
Utánfutót lehet kaució nélkül bérelni?
2017. máj. 19. 15:12
4/6 anonim válasza:
Semmit se adnak oda biztosíték nélkül.
Röviden : nem,nem éri meg jobban,mert az a 50-100 ezer amit elkérnek azt visszaadják.
De ha nincs lehetőséged letenni kauciót akkor igen jobban megéri 25-30 ezerért költöztetőt hívni.
Hivatalos helyek mind ilyenek,féltik az értékeiket.
Ez ilyen.
Haverjaid,ismerőseid kérdezd körbe.
Azok 5-6 ezerért odaadják majd,max azt mondják,hogy addig hagyd ott valamid pl : kocsid,h tudjon járni.
5/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én 100 km-t akarok költözni, az meg nem 25-30 ezer.
2017. máj. 19. 17:39
6/6 anonim válasza:
Értem én,marad valszeg az ismerőstől szerzés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!