Milyen hibák várhatók 1 autón 200000km környékén vagy afelett?
Francia, olasz autónál bármi elektronikai probléma.
De ahogy előttem írták használattól függ. De jó esetben a váltó, motor, bírja még. De egy kuplung, turbó futómű kopó alkatrészek bejátszhatnak esetleg. De ez sem törvényszerű
"Francia, olasz autónál bármi elektronikai probléma."
Megjött a kocsmai szakértő! :(
200 ezer felett tényleg bármi előjöhet. Céges autóknál inkább a külalak és a szétfingott beltér szokott a legrosszabb lenni, ha többen hajtották és nem kímélték az autót.
Én már több 200 ezer körüli Renault-t vettem az utóbbi 10 évben 1.6-os benzines motorral, mert az jó a költségtérítéshez. Általában 2 éven belül elérem velük a 350 ezret és akkor szoktam eladni néha gombokért, bár nem szoktam drágán venni sem.
Nekem a Megane kerékcsapágyaival és féltengelyeivel több bajom volt eddig, mint az elektronikájával. A K4-es motor amit én szeretek meg szinte elpusztíthatatlan. Nem véletlenül vette meg a Nissan is...
Szerintem egy autó állapota nem is annyira a km állástól vagy az életkorától függ,hanem hogy a tulajdonosa mennyire vigyázott rá
Ha olyan a tulajdonos egy újonnan vett kocsit akár 5-10 év alatt is tönkre vághat.Ebben az országban ráadásul rengeteg hanyag gépkocsitulaj van akik az alapokat nem teszik meg mint például elegendő motorolaj biztosítása a motornak,sokan már csak akkor töltenek olajat a motorba ha már teljesen kifogyott az meg már régen rossz.Olajcseréről meg nem is hallottak.Aztán vannak olyanok is akik feleslegesen széthajtják a motort,ráadásul a szerelők is olyan gány "munkát" végeznek hogy inkább jobban jár az ember ha el se viszi szerelőhöz a kocsiját...
Úgyhogy ez nem km függő,akár 50.000 km-nél előjöhetnek gondok egy autónál ha a tulaj trehány és leszarja a kocsi állapotát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!