Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a 2002/2003-...

Mataluk21 kérdése:

Mi a véleményetek a 2002/2003-as BMW 320i-ről?

Figyelt kérdés
Tehát az alkatréstz árakra lennék kiváncsi (15 év után is baszott drágák-e) , a megbízhatósága, fogyasztás , meg úgy általánosságban mindenre.
2017. máj. 18. 11:25
 1/9 crudy ***** válasza:
A hathengeres e46ok nagyon megbizhatoak. Rendazeres szerviz mellett sokaig elmegy ha valaki azt mondja h ez nem igy van akkor az nem szervizelte ugy ahogy kene de ezt nyilvan nem szeretik az emberek beismerni meg maguknak se. A fogyasztasa varosban 10korul tekereg. Az alkatresz draga is meg olcso os. Mihez kepest? Lengokar 40, vizpumpa 30 meg nem tudom olaj szuro csere kb 25-35 minosegtol fuggoen. Nem olyan veszes de egyebkent unix honlapjan barmit meg tudsz nezni.
2017. máj. 18. 12:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Az egyetemes évekre illetve utánra vásárolnék autót használtan természetesen (19 éves vagyok) , és Miskolc közeléből Szegedre járkálnék le vele , meg nyilván a városokban , ahol épp tartózkodom.
2017. máj. 18. 12:45
 3/9 anonim ***** válasza:

Elég drágák. Vehetsz olcsót is, amit egy egyetemista is meg tud venni, de azok roncsok. Azok csak szóban jók és átvernek velük téged. A 15 évesnek is ugyanolyan drágák az alkatrészei, mint egy 10 évesnek, vagy majdnem mint egy 5 évesnek.

Egyetemistának az egyik legrosszabb lehetőség egy Bmw.

2017. máj. 18. 14:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha most lennék egyetemista, akkor egy Toyota Celicát vennék. Sokkal menőbben néz ki: [link]
2017. máj. 18. 14:41
 5/9 crudy ***** válasza:

jah csak mivel ez nem egy gyári celika így ezt összerakni vagy megvenni sokkal több pénz mit egy 320i. [link]

tessék, ebből is van ilyen.

Egyetem mellé tényleg nem jó a bmw mert költeni kell rá év közben is amikor nem lesz munkád. Ha van akkor lehet a tanulmányaidra fogod költeni. Ha marad akkor nincs gond de ezt te tudod és vedd figyelembe amikor döntesz. Vétel ár nagyon ingadozik. Lehet kapni 700ért meg egymillióért. A drágábbat vedd ez esetben mert az országban nagyon nagy divat a hulladék bmwkent eladni valami madárnak.

2017. máj. 18. 15:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Akkor mutatok egy gyárit. A gyári is sokkal modernebbnek néz ki: [link]

Gyári GT-S sport csomag: [link]

2017. máj. 18. 15:28
 7/9 crudy ***** válasza:

[link]

A beltere is?

Egyébként teljesen szubjektív h h néz ki. Erről vitázhatunk estig és akkor is jobban fog neked tetszeni a celica. De a kérdés nem is ere irányult.

2017. máj. 18. 17:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Csak azt írtam, hogy én mit vennék és nekem mi tetszik. Abban egyet érthetünk, hogy 19 évesen jól gondolja meg, hogy mit vesz az ember.
2017. máj. 18. 18:18
 9/9 crudy ***** válasza:
Igy van, ne bmwt
2017. máj. 19. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!