Nemrég vettem egy 2009-es X5-ös BMW-t ezüst színbe, és át szeretném festeni feketére! Valaki segítene hogy mennyi költségre számíthatok, és hol végeznek jó munkát, hol érdemes átfestetni?
Google: autó festés.
Látszik, az X5ös BMW mellé nem adnak agyat.
Vettél egy 1 éves drága terepjárót, SOK-SOK millióért és most nem tetszik neked a gyári (a még újszerű) fényezése,és azt szeretnéd tudni hogy mennyibe kerülne neked egy új festés erre a luxus autóra ??
Hát ne haragudj rám..
de ez 1 Fake kérdés
amennyi eszed van nyugodtan csinálhatod otthon a kertben is.
am miért nem feketét vettél?
Phe..
Az ilyen kamukérdéses viccesfiúk miatt van a sok sztereotípia (Suzuki-BMW sztereotípiák egyaránt
látom akkor nektek van agyatok :) Németországból hozattam be a kocsit ami összesen körülbelül 7millió forint volt. Azért vettem ezüst színbe mert ez volt a legolcsóbb,viszonylag kevés kilóméterrel, és azért nem vettem feketébe mert az drágább akár több millióval is, még Németországba is feketébe körülbelül 9 millió forint volt. Egyenlőre E-s rendszámmal használom, mert nem akarom még megint több milliókért beregisztrálni, és ha lejár ez a fajta rendszám fél év múlva, lehet Szlovákiába fogom regisztráltatni, mert az olcsóbb.Van agyam vagy nincs, de valahogy jobbnak gondolok milliókat spórolni. :) És én hülye azért nem vettem feketébe, mert úgy gondoltam hogy talán meg lehet oldani egy festést 1 millióból vagy azalatt. :) Így akárhogy nézem jobban kijövök. Hát jó kösz a tippet, beírom azt hogy "autó festés" aztán annyit látok hogy magukat ajánlgató autófényező műhelyek ajánlanak minden félét, és ki tudja hogy mi belőle az igaz, egy ilyen drága kocsit nem bízok a véletlenre, véleményekre hozzászólásokra, tapasztalatokra lenne szükségem nem arra hogy hülyeségeket írjanak nekem. Szóval még egyszer udvariasan feltenném a kérdést. :)Köszönöm.
U.i.: Ha X5ös mellé nem adnak agyat akkor mi mellé adnak?:) Bunkóságban azért nincs hiány. Az utolsó kommentelőnek üzenem hogy persze, nincs is jobb szórakozásom névtelen kérdezőként, névtelen kommentelőknek "menőzni" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!