Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Seat Cordoba vagy VW Polo...

Seat Cordoba vagy VW Polo Classic?

Figyelt kérdés
Melyiket érdemesebb megvenni?
2017. máj. 18. 01:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyértelműen Cordoba, részemről legalábbis.
2017. máj. 18. 02:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Részemről meg Polo..

Én 2 honapja vettem első használt autónak, diesel, nagyon keveset eszik, fordulékony, mégsem egy suzuki de olcsó. Szép kis csajos kocsit csináltam belőle. Kérdés,hogy kinek mi az elvárása

25n

2017. máj. 18. 03:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Mindegyik jó, illetve állapot függvényében szabad dönteni, és nem a márka miatt. Amelyik jobb állapotú, azt vedd.
2017. máj. 18. 05:45
 4/8 anonim ***** válasza:
A két kocsi ugyanaz technikailag, úgyhogy amelyik jobban tetszik és jobb állapotú
2017. máj. 18. 09:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor lehet a Polo lesz, mégiscsak VW. A Seatról hallottam, hogy minőségben nem olyan jó, mint a VW, alkatrész árai meg ugyanazok. Vagy nem így van?
2017. máj. 18. 16:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem így van, a Polo Classic és Seat Cordoba ugyanazon a gyártósoron készült elméletileg és az emblémán kívül minden megegyezik rajtuk, a VW-s szöveget pont azért találták ki, hogy drágábban is el lehessen adni, egy ugyanolyan autót.
2017. máj. 21. 11:34
 7/8 anonim ***** válasza:
A Seat a VW konszern része. Motorikusan nem sokban különbözik a VW-től.
2017. máj. 21. 15:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Cordobám van és minden, még a csavarok is Volkswagen. Egy ismerősömnek akinek polo-ja van és jómagam is avval a véleménnyel vagyunk hogy a cordoba kasznija valamivel tartósabb még ha nem is olyan nagyon sokkal.
2017. jún. 22. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!