Seat Cordoba vagy VW Polo Classic?
Figyelt kérdés
Melyiket érdemesebb megvenni?2017. máj. 18. 01:32
1/8 anonim válasza:
Egyértelműen Cordoba, részemről legalábbis.
2/8 anonim válasza:
Részemről meg Polo..
Én 2 honapja vettem első használt autónak, diesel, nagyon keveset eszik, fordulékony, mégsem egy suzuki de olcsó. Szép kis csajos kocsit csináltam belőle. Kérdés,hogy kinek mi az elvárása
25n
3/8 anonim válasza:
Mindegyik jó, illetve állapot függvényében szabad dönteni, és nem a márka miatt. Amelyik jobb állapotú, azt vedd.
4/8 anonim válasza:
A két kocsi ugyanaz technikailag, úgyhogy amelyik jobban tetszik és jobb állapotú
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor lehet a Polo lesz, mégiscsak VW. A Seatról hallottam, hogy minőségben nem olyan jó, mint a VW, alkatrész árai meg ugyanazok. Vagy nem így van?
2017. máj. 18. 16:09
6/8 anonim válasza:
Nem így van, a Polo Classic és Seat Cordoba ugyanazon a gyártósoron készült elméletileg és az emblémán kívül minden megegyezik rajtuk, a VW-s szöveget pont azért találták ki, hogy drágábban is el lehessen adni, egy ugyanolyan autót.
7/8 anonim válasza:
A Seat a VW konszern része. Motorikusan nem sokban különbözik a VW-től.
8/8 anonim válasza:
Cordobám van és minden, még a csavarok is Volkswagen. Egy ismerősömnek akinek polo-ja van és jómagam is avval a véleménnyel vagyunk hogy a cordoba kasznija valamivel tartósabb még ha nem is olyan nagyon sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!