Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóbontóból hogy kell alkatré...

Autóbontóból hogy kell alkatrészt venni?

Figyelt kérdés
Odamegyek, megmondom, mi kell és már hozzák is, vagy legtöbbször várni kell?
2017. máj. 16. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól függ. ha van épp nekik, akkor hozzák, ha még kocsin van, akkor várni kell, míg leszedik, vagy mondják hogy szedd le magadnak. Attól függ, mi kell.
2017. máj. 16. 13:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha van nekik polcon, akkor azonnal adják, ha még az autóban van, akkor értelemszerűen meg kell várni amíg kiszerelik.
2017. máj. 16. 13:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig csak olyan bontóban voltam, ami olyan mint egy bolt. Megmondom miért jöttem, megnézik a gépben és vagy pár oercen belül hozzák, vagy azt mondják, hogy nincs.
2017. máj. 16. 14:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezért van a telefon: lekérdezed van-e és megspórolod a felesleges rohangálást.

Persze attól is függ mit szeretnél. Egyszer egy '93-as Fiestához kerestem apróságokat (motortérfedél kitámasztó pálca műanyag tartója, JE hangszóró beépítő kerete, ablaktekerő kar hátra, ilyenekről volt egy listám), a figura ránézett és elmutatott a telep vége felé, hogy ott áll egy kék meg egy zöld ugyanebből a generációból, majd visszafelé ha leszerelted őket gyere be az irodába... Érted, az egész volt 600 forint, de mire mindent leszedtem vigyázva hogy ne törjenek elment 30 perc, gondolom borravalót se nézett ki belőlem... :D

2017. máj. 16. 15:20
 5/6 anonim ***** válasza:

A bontósok nagy része elég suttyó forma amúgy :D Van hogy nincs kedve dolgozni és ahogy írták is ,leszedeti veled az alkatrészt, de olyan is van, aki inkább azt mondja nincs csak ne kelljen kibányászni a legalsó kocsi alól a berohadt csavarokat.

Érdemes mindenképp előtte odatelefonálni és érdeklődni. Akkor mire odamész ,mondjuk másnapra ,jó esetben már kiszedte az alkatrészt,vagy eleve már ki van szedve és az a legjobb. Vagy házhoz is postázzák sokan. Arra vigyázz hogy sokszor nem jó a nyilvántartás és ha nem tudod milyen az alkatrész pontosan,akkor rádsóznak egy másik évjárat más kiképzésű alkatrészét ,és viheted vissza.

2017. máj. 16. 16:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Odamész, megmutatod a régit, vagy elmondod mit szeretnél..vagy leveszi a polcról, vagy megkér, hogy szereld le, mert van, csak ideje nincs, a harmadik variáció, hogy felír mindent, és szól telefonon, ha kibányászták..

ha nincs, akkor azt is megmondja miért...

2017. máj. 16. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!