Melyek a csajozós autómárkák amik a megfizethető kategóriába tartoznak?
Soha nem értettem, hogy miért gondolják azt a fiúk, hogy majd az autóval leveszik a lábukról a nőket. Aztán lett jogsim, lett Swiftem és megértettem, be nem ül egy nő se mellém Swiftbe. Hát elkértem Apukámtól a régi Opeljét ( nem nagy cucc, Opel Omega A család kedvence) láttak azzal is osztálytárs nőim és máris elkezdtek velem beszélgetni, kérdezték, hogy lecseréltem -e meg ilyenek. Szóval a rongy máris szóba állt velem miután nem Swifttel jártam. Azóta ismét Suzukival járok és egy darab lánnyal nem beszélek, mind ugyan olyan. Igenis számít a megjelenés, biztonságérzetet ad.
Szerintem egy Mazda 6 is megfelel és ezzel még magadat is lenyűgözöd nem csak a hozzá nem értő lyukakat. :)
Ilyen nőket ne akarj fogni, mert őket nem te érdekled haver.
Amugy Audi, Alfa, BMW, Merci, amikkel villognak, és vonzák a mai tinipics@kat, mert nekik bejön a luxus.
Nekem Alfa-m van, 159-es rosso, de barátnőm totál lesz@rja, mikor a 20 éves Fiat Panda-val nyomtam, akkor is együtt jártunk. Neki nem az autó tetszik, csak, hogy ha ő vezet, akkor élvezi, hogy a kanyarokba betudja tapasztani, de nem sokat megy vele, inkább motorral jár, amit meg én nem csipek annyira.
Amit tudok ajánlani 500-600-700 ezerért:
Audi a8 d2
Nekem is ilyen van már egy fél éve meg van és semmi baja megy,jár,gurul annyi,hogy városban írtó sokat eszik de hát csak v8-as.Ja és én 590 ezerért vettem:)
Az ilyen nőket fel kell szedni egy komolyabb autóval.
Kivinni több tíz kilométerre a semmibe, és megkérdezni, hogy sz..sz vagy gyalogjössz!?
Olyan jokat nevettem :)
Ha arra vagysz, vegyel ALFA 164-et feketeben, vagy valami bukolampas Japant, az "MENO", persze a nemet "Prenum" is nagy divat mostanaban, de a fenntartasi koltseg az mar mas teszta.
Onbizalmat nem lehet vasarolni szerintem.
Akit Te azzal az autoval megfogsz abbol csak max egy dugvanyozas lesz, de azt sem fogja elvezni a leany.
Az utcan a direkt marketingos csajt aki Mauritius szigeterol valo, kb 3perc alatt felszedtem, anelkul hogy latta volna az automat. A masikat leanyzot aki most a baratnom meg annyira nem erdekli milyen autom van hogy az valami csoda(most egy 2003-as HI-ACE a tettes amit komuvesek bitoroltak elotte)
Baratnommel setaltunk karacsonyi diszkivilagitast neztunk,
2 db jo kinezetgu leany jon szembe, mind a 2 ugy nez engem, hogy majdnem elszegyeltem magam, ugy hogy a baratnom ott volt mellettem. Amikor elhaladtak, baratnom megszolal: Te ezek nagyon stiroltek az en jokepu baratomat :) es jot rohogtunk. Asszonyka buszke volt magara En meg nem ertem miert :)
Egy fogszabalyzos 30 eves gebe kinezetu srac vagyok, korabbi ortoressel kimondottan rosz oltozkodesi szokasokkal, mindennemu egzisztencia nelkul.
Akkor Mi itt mirol beszelunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!