Ford Mondeo, VW Passat, Mazda 6, vagy Toyota Avensis?
Figyelt kérdés
Mindenik 2004-2005 évjárat inkább dizelben és kombi,melyiket ajánljátok ,megbizhatoságban tudom már tizenéves autok,de mégis melyik lenne jobb? Olyan 200000 km körül lennének.2017. máj. 13. 11:37
11/15 Tomcatters válasza:
De az 1.9 pd es a mondeo tdci tol .... hat sztem jobb illetve a regi toyota szivodiesel, na azok 10/10 elment 1millio km hiba nelkul utanna vittek ki mostha korulmenyek koze afrikaba e ott is elmentek akar 2 millio km kisebb javitasokkal :D :D D
12/15 A kérdező kommentje:
Értem,hát köszi a válaszokat,azT hiszem valamelyik japán melett döntök. Elég sok embertől hallottam hogy a Pd dieselek a Vw től problémásak ,és a tdci mortokról is.
2017. máj. 13. 16:43
13/15 anonim válasza:
Ebben az évjáratban a Passat B5.5-ösöok voltak a legkirályabb autók, és most használtan is az egyik legjobb vétel. Az 1.9 PDTDI meg nemhog problémás, hanem az egyik legmegbízhatóbb motor a használt piacon. Mondeo sem rossz, de annak tényleg érzékenyebb a TDCI motorja. Japán autót én nem vennék soha, főleg dízelben.
14/15 anonim válasza:
#9 Ennyi... Vegyen 2,4 szívó dízel hiace-t 75lóval és éljen vele boldogan. Jah hogy az nem 2004-2005-ben gyártott szedán? Ennyi erővel lehetne ajánlani 100-as audit sor5 dízellel, az is kimegy a világból.........
15/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez nagyon relativ dolog ahogy látom,ismerek olyant aki annyira dicséri a mazda dizelt hogy soha semmi baja nem volt vele ,más meg azt mondja hogy nagyon problémás,meg azt már több passatostol hallottam,hogy a pd motorral nagyon megjárta,nekem személyesen volt fordban Tddi motor,tényleg semmi bajom nem volt vele ,viszont több ismerősőm is durván ráfizetett a tdci motorra. Sokat függ gondolom attol is nagyon mennyire volt és lessz karbantartva akármilyen motorrol lenne szo.
2017. máj. 13. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!