Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi lenne megépíteni egy...

Pásztor Dani kérdése:

Mennyi lenne megépíteni egy 1969-es Ford Mustangot?

Figyelt kérdés
Régi nagy álmom az, hogy legyen egy saját 1969-es ford mustangom. Nagyon sokat nézegettem őket, mert érdekelt, hogy milyen árakon érhetők el. De arra is nagyon kíváncsi lennék, hogy mennyi lenne megépíteni egyet. Úgy értve, hogy például ha vennék egy igen durván lelakott 69-st azt mennyi pénz lenne felújítani. Persze nem az eredeti alkatrészekkel. Nem fontos számomra, hogy hivatalosan veterán legyen. Csak az autó és a benne lévő v8-as benzines motor, meg persze a többi (kaszni, világítás...szóval amiből áll egy autó). Néhányan mondták már, hogy drága mulatság lenne, de sose kaptam konkrét választ a kérdésemre. Remélem itt kapok. :D

2017. máj. 11. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
22%
Nem kapsz
2017. máj. 11. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Szia, remelem tudok neked segiteni. Tesom most epit egy 69-es mustangot, ami ez alapjan lett eltervezve.

[link]

egy 510 loeros motor fog belekerulni, es az alkatreszek egytol egyig eredetiek lesznek benne. Mindennel egyutt van olyan 40 millio korul.

2017. máj. 11. 16:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit elkéstünk, én is akartam egy Chargert kipofozni, de hiper-brutál drágák. Talán olyan 15 éve még olcsóbbak voltak, akkor kellett volna venni :(
2017. máj. 11. 21:12
 4/5 anonim válasza:
Idehaza a fizetéshez képest nagyon drága. Elég sok plusz számold rá hogy idehaza bármi alkatrész veszek külföldröl elég nagy esélyel fogják meg a vámon. 20 körül minimum.
2017. máj. 17. 15:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Valaha nekem is nagy álmom volt egy ilyen Mustang a buta Hollywood-i filmek miatt, pénzem is volt rá hogy szinte vicces áron (35 ezer! Forint 1993-ban) megvegyem. Az idős házaspárnak szerintem fogalma sem volt mit ért az USA-ban/ból örökölt több éve garázsban állt autója :-) 17 éves voltam akkor és friss jogosítvánnyal a rokonok lebeszéltek róla mert azt mondták hogy öreg hétköznapi USA autó sokat eszik,nincs alkatrész és ne vegyem meg, inkább csak egy 1500-as ladát. Komolyan mondom hogy ez volt életem legrosszabb döntése. De legalább a Láda helyett egy gyári meggypiros 125-ös torinóim lehetett. Az is qva vagány kocsi volt egyébként :-)

Utólag már nem egy 69-es hanem egy 96-os zöldeskék V6 3.8 mustang az álom jó állapotban olyan másfél millió körül akarok megcsippentenem egyet.

2017. szept. 27. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!