Opel Astra H hogyan tudnék pendrivot lejátszani vele?
Szia!
FM transzmitter készüléket vásárolj.
Az az átalakító nem arra szolgál, amire gondolod :D
FM transmitter a legegyszerűbb megoldás, igaz, hogy hangminőségben hagy kívánnivalót maga után, de amúgy jól használható cucc.
A transzmitter mellé vegyél új pendriveot is, mert nem tartom valószínűnek, hogy túlélte ezt az ökörséget. Erre nem tudok mit mondani, fogom a fejem, és röhögök. :D
Otthon én is bedugtam a konnektorba a pendriveot, de a mellette levő TV nem játszott le semmit. :(
Uhh! Most esett csak le nekem is. Először nem értettem milyen átalakítóról van szó.
Gyári fejegységgel külső eszköz nélkül sehogy nem fog menni. Bár megmondom őszintén engem a H Astrámban tökéletesen kielégít az aux bemenet. A telefonomra feltöltöm amiket le akarok játszani, majd rácsatlakozik az aux-ra minőségromlás nélkül lejátszom az autó hangrendszerén.
Ha nem auxos (vagy nem azzá tehető) a gyári fejegységed, akkor ez a megoldás kilőve.
CD70NAVI-ra is lehet...
Ha telefonról megy a navigáció is és a zenelejátszás is egyszerre, akkor amikor hangutasítás érkezik, addig lehalkul a zene. Bár ezt gondolom telefonja válogatja. Ez már csak részletkérdés. Én szoktam aux-on keresztül telefonálni is. Közben automatikusan szünetel a lejátszás, a vonal bontása után pedig folytatódik.
Inkább csak annyi a hátránya, hogy a kormány multigombjaival nem tudod vezérelni a lejátszást. A hangerőt tudod szabályozni, de ha pl át akarsz urgani a következő számra, mindenképp a telefont kell buzerálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!