Száradt rágót mivel lehet kiszedni a kárpitból?
Figyelt kérdés
Hátsó ülésemen van egy folt, érintésre kicsit ragad, szóval én rágóra tippelnék, már eléggé benne van, szerintem próbálták már kiszedni belőle.
Van valami módja az ecetes ollón kívül az eltávolításra?
2017. máj. 9. 21:14
1/3 anonim válasza:
Próbálj meg jégkockát tenni rá. Ha megfagy, valószínűleg letudod venni.
2/3 anonim válasza:
Vagy teszel rá zsirpapirt és vasalóval melegíted ekkor elvileg a rágónak a papirra kellene ráolvadni. A fagyasztós trükk az tuti jó de n tudom hogy jégkockával meglehet e oldani de nálam bevált hogy a nadrágom bedobtam a fagyóba és ha megfagyott lejött a rágó de az friss volt a kárpitodba meg mint irod már bele van "aszalódva". Rontani nem rontasz egyik modszerrel se.
3/3 A kérdező kommentje:
oké köszi, megpróbálom, hátha :D
2017. máj. 10. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!