Ha valaki nincs bekötve az anyósülésen, azt megbüntethetik?
Figyelt kérdés
Úgy tudom ebben az esetben a vezetőt büntetik meg, vagy akinek a kocsi a nevén van. Az utassal nem foglalkoznak.2017. máj. 9. 14:01
2/9 anonim válasza:
A fizika nem foglalkozik a jogszabályokkal. Ezt mikor tanuljátok meg végre?
Nem az az érdekes, büntetnek-e, hanem az, életben akarsz maradni vagy sem.
3/9 anonim válasza:
Büntetnek is, de ha nem kapcsolod be magad akkor meg megdöglesz egy balesetben. Főleg légzsákos autónál, maga a légzsák fog megölni. Szóval hajrá
4/9 Koplárovics Béci válasza:
Ha megállít a rendőr, azt büntetik, aki nincs bekötve. Nem a sofőrt, nem a tulajt, nem az üzembentartót, nem a Vazulnénit. Sőt, ha valaki olyan autóban nincs bekötve hátul, amelyikben van hátul öv, azt is megbüntethetik. Viszont a fix traffipax a sofőr övét sem tudja figyelni. Állítólag igen, de ismerek olyan öngyilkos hajlamú egyént, aki sose köti be magát, és még sose büntették meg öv miatt, pedig jár VÉDA felé is.
5/9 anonim válasza:
"Úgy tudom ebben az esetben a vezetőt büntetik"
Rosszul tudod, már kb. 10 éve az utast büntetik.
7/9 anonim válasza:
Ezzel azért vitatkoznék. Gyerek a gyerekülésben nem volt bekötve, kérdezték ki-é a gyerek, egymásra mutogattunk, aztán a szülőnek adtak rendesen.
8/9 Koplárovics Béci válasza:
"Gyerek a gyerekülésben nem volt bekötve, kérdezték ki-é a gyerek, egymásra mutogattunk, aztán a szülőnek adtak rendesen."
Kiskorú esetén a szülő felelőssége, hogy a gyerek be legyen kötve (sőt, igazából a gyerekért a szülő felel más esetekben is). Ezért büntették a szülőt (akié esetleg az autó, vagy aki vezeti amúgy az autót).
9/9 veterán vas válasza:
Elképzeltem a jelenetet:
Kié a gyerek?
......egymásra mutogattunk..... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!