Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha Teszek egy nagyobb motrot...

Ha Teszek egy nagyobb motrot autóba azt be lehet iratni?

Figyelt kérdés
Most csak eggy példát mondok , golf 3 ba 1.4 benzin helyett 1.9 Tdi-t motrot ha tennék bele lehetne rá csináltatni hivatalos papirt és ha igen a papirozád mennyibe kerülhet ?

2017. máj. 8. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezer ilyen kerdes volt. Nem lesz egyszerű, mert a motorcsere mellett valto es fekrendszer csere is kinez.
2017. máj. 8. 20:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet olyan motort építeni bele, amivel a modellt gyártották de sok követelménynek kell megfelelni. Benzinest dízelre átépíteni nem kis meló, szinte biztos, hogy nem éri meg. Golf 3-mal foglalkozni egyáltalán..
2017. máj. 8. 20:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Mindent meg lehet oldani például hallani, hogy egy Lamborghinit átépítettek hátsó kerék meghajtásúra, vagy egy Ferrari motort tettek egy Toyota GT86-ba, igaz ezek a gépek nem utcai használatra lettek átalakítva, hanem motorsportra (Formula Drift) akiknek a pénz nem igazán számít.

Tedd fel a kérdést magadban: biztos, hogy ezt akarod? Mégha egy nagyobb benzines motort szeretnél bele tenni egy meglévő benzines kocsiba akkor is nagy gondokkal kellene küzdeni.

Akkor kezdjük: ugye kell egy 1.9-es dízel motor, elektronikával mivel egyáltalán nem fog működni a benzinesével.

Erre kelleni fog egy turbó is, ami szintén nem a legolcsóbb alkatrészek.

Meghajtás (váltó és társai) ugyan csak nem a legolcsóbb alkatrész

Óracsoport (bár ez a legkisebb gond)

Kipufogó rendszer

Futómű: nem vagyok benne biztos, hogy a rugók és a lengéscsillapító díjazni fogja a nagyobb motort, nem hiába az E36-oknál más a futómű és a fékek mérete a 6 hengeresnél, mint a 4 hengeresnél (nyomatékosítom, hogy ebben nem vagyok biztos)

Papirozás: egy egyszerű ültetést sem kedvelnek a KPM-nél, nem tudom hogy egy ilyen manőverhez mit szólnának, ha jól tudom akkor átépítési engedélyt kell kérni, ha ez mégis meglenne akkor is rengeteg pénzbe kerülne

Találj egy szerelőt, aki ezt meg is valósítja neked, nem hiszem hogy túl sokan elvállalnák, de ha el is vállalja valaki akkor is rengeteget eljérne érte, egy átépítés jobb kormányos kocsiról bal kormányosra kb 300.000ft, ha nem több

Ja és rengeteg idő, mire mindent beszerzel és be is építik neked.

Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem ebből az árból tudnál venni egy 5-ös Golfot

Ha belefosz akkor sok sikert kívánok!

2017. máj. 8. 20:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon Szépen köszönöm a válaszokat ! Igazából a nagypapám vette még a golfot tiszta újan még akkori szalonból 0 kilométerrel nem nagyon volt használva 30 ezer kilométert ment rá a mai napig összesen és megkaptam tőle , neki elég volt az 1.4 es motor de nekem nem nagyon szerintem ez érthető de ez az autó sokat jelent nekem ezért akarom áttalakitani mint hogy vegyek egy másikat
2017. máj. 8. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Inkább add el jó áron egy olyannak, aki értékel egy keveset futott eredeti állapotú Golfot.

És az árából vegyél bármit, ami erősebb, és ki tudod játszani magad vele.

2017. máj. 8. 21:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Szegeny nagyapad biztos nyakon verne ha meg tudná mit akarsz elkovetni szerencsetlen golf ellen!

Egyebkent kar is agyalnod rajta mert NEM lehet hivatalosan ikyet csinalni!

2017. máj. 9. 07:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2017. máj. 9. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!